Svetlana Ceca Kitić uhvaćena u Tuzli, vratila se u rodni grad zbog teške bolesti majke: „Obolela je“

Ekipa Grand portala koja se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini uhvatila je bivšu rukometašicu Svetlanu Cecu Kitić u rodnoj Tuzli.

Cecu smo zatekli na jednom parkingu dok je vadila stvari iz automobila, a iako smo je neočekivano usnimili rado je odgovorila na pitanja naše novinarke.

hdhdh 1

Zanimalo nas je otkud da smo je sreli u Tuzli.

Ovde stanujem, dobrodošli u Tuzlu– pozdravila nas je Ceca koja je otkrila zbog čega boravi u rodnom gradu.

Nažalost mama mi je obolela od raka i onda sam se ja preselila ovde– priznala je bivša rukometašica.

trzru

Poznata kao veliki borac, Ceca se i sa majčinom bitkom nosi kao lavica.

Mora da bude dobro, kako drugačije– rekla nam je Svetlana.

Podsećamo, Ceca je igrala rukomet za Jedinstvo iz Tuzle i Radnički Beograd. Nastupala je i za jugoslovensku reprezentaciju sa kojom je učestvovala na Olimpijskim igrama 1980. u Moskvi gde su osvojili srebrnu medalju i 1984. u Los Anđelesu kada su trijumfovale zlatom.

Za najbolju rukometašicu sveta proglašena je 1988. godine, a 2010. za najbolju rukometašicu za svih vremena.

zssis

Nakon okončanja sportske karijere, Ceca nije želela da živi od svog imena is tare slave, a iako ima i nacionalnu penziju zavrnula je rukave i otvroila pekaru koju vodi sa ćerkom.

Ja imam nacionalnu penziju, od nje mogu normalno da živim, ali zašto da ne radim kad mogu? Ćerka Mara mi pomaže, imamo i radnike. Kupci me zbunjeno gledaju, neko prokomentariše da ličim na rukometašicu Cecu, pa ja u šali kažem da sam ja mlađa i lepša od nje– izjavila je svojevremno za Svet.

BONUS VIDEO- Đula Drini upoznala Miloša Bojanića:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: N. Pantelić,
Autor: Čumić/Pantelić