Žena Milana Kalinića grmi u kupaćem: Svi komentarišu njeno zategnuto telo u petoj deceniji FOTO

mkku

Voditelj Milan Kalinić pre 17 godina oženio je svoju lepšu polovinu Sandru sa kojom uživa u porodičnom životu sa dvoje dece.

Voditelj nikada nije krio svoju suprugu koja važi za prelepu ženu, a sada su isplivale i njene fotke u kupaćem.

mkk

Milan je objavio sliku sa Sandrom sa osmora na kojo se vidi da oboje vode računa o svom izgledu, a njeno zategnuto telo nije promaklno komplimentima s obzirom da iza sebe ima dva porođaja.

mk

Sandra gazi petu deceniju, zategnuta je kao praćka, svaki mišić na njoj se ocrtava, a mnogi kažu da izgleda kao avion za svoje godine.

Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“– rekao je voditelj nedavno i dodao da mu imponuje što Sandru svi gledaju.

BONUS VIDEO- Vesna Milanović i Dragana Katić- Paparazzo:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.