„Mislili su da sam sirotica koja je nepokretna“, Verica Šerifović prošla golgotu: „Hteli su da mi pomognu da prohodam“

Verica Serifovic

Verica Šerifović je decenijama na našoj estradnoj sceni, ali nikad nije krila da je početak njene muzičke karijere bio težak.

Pre nego što je snimila prvu ploču, Verica je nastupala na slavljima i svadbama širom sveta i imala publiku koja joj je bila verna.

Ipak, njeno ime nije bilo poznato široj javnosti sve do jednog TV nastupa za koji je zaslužan Šaban Šaulić.

Verica Serifovic 1

Verica nikad nije krila da joj je Šaban pomogao na početku karijere, a prvog televizijskog gostovanja seća se sa osmehom na licu.

-Početkom devedesetih snimila sam duet sa Šabanom Šaulićem „Lutao sam dosta“ i on me je pozvao da učestvujem s njim u jednoj emisiji na TV Pink koja je bila koncipirana tako da gost sa sobom dovede svoje goste. Šaban je poveo samo mene. Emisija je bila veoma gledana i tek tada je veliki broj ljudi čuo za moje ime i moje pevanje – rekla je Verica za Grand i istakla da joj nije bilo svejedno da nastupa pred milionskim auditorijumom.

-To gostovanje ću, pored ostalog, pamtiti i po blagoj jezi koja me je obuzela kada su krenula uključenja gledalaca. Ljudi, navikli na pevačice koje igraju dok pevaju, a ja sam sve vreme sedela, pomislili su da sam neka sirotica koja je nepokretna, a mnogo lepo peva, pa su nudili da mi pomognu da prohodam. Pala je i jedna bračna ponuda gledaoca kojem sam se toliko dopala da je bio spreman da me oženi i brine o meni do kraja života. Jedan mi je čak nudio i svoj novi Mercedes– ispričala je Verica za Grand.

Verica Serfovic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Nervozni momenti Marije Šerifović u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić