„Bila sam težak bolesnik“ Naša pevačica se godinama oporavljala od teške operacije

GABRIJELA PEJCEV NNK SNIMANJE 03042024 FOTO MUNJA 20

Pevačica Gabrijela Pejčev konačno može da odahne.

Ona se pojavila posle dužeg vremena na sceni, i to najpre u nekoliko izdanja emisije „Nikad nije kasno“, a potom se vratila i redovnim nastupima.

GABRIJELA PEJCEV LK SNIMANJE 23032023 FOTO LUKA 25

Pevačica je u razgovoru za Grand ispričala kako se napokon izborila sa teškim zdravstvenim problemom zbog čega joj je karijera u jednom trenutku bila dovedena u pitanje, o čemu je otvoreno govorila.

-Svi znaju da imam operisanu diskus-herniju. Ja sam ti ozbiljan, težak bolesnik sa problemom u leđima – rekla je Gabrijela i otkrila koliko je problem sa ovim oboljenjem uticao na njen posao, kao i na svakodnevni život.

GABRIJELA PEJCEV NNK SNIMANJE 03042024 FOTO MUNJA 7

Prvenstveno me je to sprečavalo da putujem normalno, da radim. I kada sam se operisala onda smo otkazali celu letnju sezonu. To je bilo prošle godine u junu. Tri meseca smo otkazali, i to udarni period, ali eto. Nekako sam i to prebrodila i sada se osećam mnogo lakše i bolje. Dosta dugo traje oporavak ali je svakako bolje nego pre operacije – zadovoljna je Gabrijela.

gabrijela pejcev 4

Pevačica je napokon prebrodila zdravstvene tegobe i ponosno je pozirala na visokim potpeticama.

-Sada je sve OK. Evo me na štiklama i mogu da stojim malo duže nego što sam pre mogla. I mogu da radim posao i da ne osećam veliku bol ,jer zaista onaj ko ima problem sa tim pretpostavljam da zna o čemu pričam – naglasila je Gabrijela.

gabrijela pejcev

Gabrijela je priznala i da je u jednom trenutku ozbiljno bila uplašena i za svoju karijeru na koju je oboljenje sa kojim se borila dramatično uticalo.

-Jesam bila uplašena zato što sam par puta godišnje imala periode kada se totalno ukočim i onda ne mogu da idem da radim, zbog čega sam mnogo svirki otkazivala. Onda je sve to nosilo sa sobom posledice jer smo ispadali i mi da smo neozbiljni i da ne radimo posao kako treba, a u stvari zdravlje je na prvom mestu. Da nisam otišla na tu operaciju, pitanje da li bih mogla da radim ovim tempom kojim sam sada krenula – istakla je Gabrijela.

BONUS VIDEO: Gabrijela Pejčev pobedila oboljenje: „Bila sam uplašena“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić