Finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ Sabina Kasumović sve je očarala svojim glasom u nedavno završenoj sezoni, a pored pevanja ona sa svojom porodicom vodi jedan ugostiteljski biznis.
Nakon dugoročnog maštanja i sakupljanja ideja, pre nekoliko godina ostvarila je svoju veliku želju i pokrenula etno restoran.
– Naš restoran kvalitetno radi petu godinu. Mnogo smo zadovoljni i da nismo očekivali da će doći do same realizacije svega što vidite. Ovo je porodična priča mene mog supruga. ćerkica i zeta koji nam mnogo pomaže- kaže Sabina.
![Sabina Kasumović otvorila vrata etno restorana koji poseduje: "Ljudi prepoznaju da radimo srcem" VIDEO 5 restoran sab](https://grand.nova.rs/wp-content/uploads/2024/07/restoran-sab.jpg)
![Sabina Kasumović otvorila vrata etno restorana koji poseduje: "Ljudi prepoznaju da radimo srcem" VIDEO 6 kasum](https://grand.nova.rs/wp-content/uploads/2024/07/kasum.jpg)
Dugo su prikupljali ideje za svoj restoran, a kako su ona i suprug muzičari imali su prilike da iz prve ruke vide kako funkcionišu različiti ugostitelji.
– Trideset godina smo u muzici, imali smo mnogo godina da gledamo iskustva drugih. Sve je počelo od ideje i nismo verovali da ćemo imati ovakav objekat– iskrena je pevačica koja ne krije da je njena popularnost utucala i na rad restorana.
– Kada napravimo spoj „Nikad nije kasno“ i „Zvezda Granda“ pokazalo se da je posao u restoranu znatno postao drugačiji. Ljudi kažu da su počeli da dolaze zbog toga– priznaje Sabina.
![Sabina Kasumović otvorila vrata etno restorana koji poseduje: "Ljudi prepoznaju da radimo srcem" VIDEO 7 rets](https://grand.nova.rs/wp-content/uploads/2024/07/rets.jpg)
Tradicionalna hrana u skladu sa etno ambijentom osvojila je srca ne samo njihovih sugrađana, već i brojnih prolaznika.
– Ljudi koji su doleteli tu i idu ka drugom delu Bosne kažu često da su došli zbog emisije– dodao je Sabinin suprug.
Domaćinima je najvažnije da su gosti zadovoljni, ali i da očuvaju tradicionalnu hranu što nije nimalo lak zadatak.
– Drago nam je što smo uspeli da svim našim gostima udovoljimo kada je u pitanju naša hrana koja se sprema na bosanski način kako se nekada spremalo– zadovoljna je Kasumovićka.
![Sabina Kasumović otvorila vrata etno restorana koji poseduje: "Ljudi prepoznaju da radimo srcem" VIDEO 8 ter](https://grand.nova.rs/wp-content/uploads/2024/07/ter.jpg)
Očuvanje tradicionalne kuhinje ispostavilo se kao izazovno. Na početku su bili ambiciozni, ali su zbog kvaliteta ipak prilagodili ponudu i odustali od nekih specijaliteta
– Kada smo otvorili restoran imali smo duplo veći objekat, ali u periodu korone smo došli na ideju i odaberemo jela koja su najbolje išla– objasnio je Elvir, dok je pevačica otkrila kako vole da ubace i neke neobične specijalitete kao što je biftek preliven istopljenim listićima zlata.
Da rade kvalitetno primetili su i njihovi sugrađani zbog čega su nedavno dobili nagradu.
– Ljudi prepoznaju da mi to radimo srcem i najveći krivci su gosti i vredno osoblje i sva ta hrana i ono što nudimo – zaključila je pevačica za Novu Bih, a kako izgleda restoran pogledajte u videu na početku teksta.
![Sabina Kasumović otvorila vrata etno restorana koji poseduje: "Ljudi prepoznaju da radimo srcem" VIDEO 9 sabina kasumovic](https://grand.nova.rs/wp-content/uploads/2024/07/sabina-kasumovic.jpg)
BONUS VIDEO- Sabina Kasumović finale:
Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!
NE PROPUSTITE I: