Grandov voditelj otkrio sa kojom pevačicom je imao najlepšu saradnju: „Znojili su mi se dlanovi“ VIDEO

Pre čak šesnaest godina voditelj Tihomir Tepić postao je deo Granda, a tokom svoje bogate karijere sarađivao je sa najvećim estradnim imenima.

Na pitanje sa kojom pevačicom je imao najlepšu saradnju, Tihomir je odgovorio zamišljeno.

-Ovo je baš teško pitanje, hmm, sa kim mi je bio najlepši razgovor…Bilo mi je lepo da radim sa Cecom Ražnatović, prvi put sam je ugostio tad. Prvi put se tada pojavila u emisiji „Grand show“, ne sećam se koje je to godine bilo. Nikada do tad nije gostovala u Grandu i prosto mi je bilo iznenađenje- otkrio je Tepić, a potom se prisetio detalja prvog susreta sa Svetlanom.

-Sećam se kad se pojavila na sceni, rukovali smo se. Pružila mi je ruku, bile su nam bukvalno mokre ruke i rekla mi je ‘Imam tremu, ovo mi je prvi put da sam u Grandu’, a ja sam tek imao tremu jer je to Ceca. Rekla mi je da se opustim i baš je lepo tekao taj intervju sa njom, lepo je tekao razgovor i prijatno sam se iznenadio njenom profesionalnošću- sa osmehom je ispričao voditelj.

tihomir tepić i ceca

Voditelj se često priseća perioda kada je vodio „Grand show“, a kako kaže voleo bi da se to ponovi.

-Želim svima da u svojoj karijeri dožive nešto što je kao Grand šou, takvu jednu popularnost i gledanost, da budu deo tako velikog projekta koji je bio toliko drugačiji od svega. Hvala ti Bože što sam bio deo svega toga- poručio je za Grand.

tihomir tepić

„Grand“ produkcija nedavno je proslavila 25 godina postojanja, a voditelj Tihomir Tepić je tom prilikom pred našim kamerama otkrio detalje saradnje sa anjvećom prudukcijskom kućom, ali i ispričao brojne anegdote.

Ja sam došao kao zamena Minimaksu, mislim ne mogu da kažem baš kao zamena, ali mogu da kažem umesto njega. Bila je velika audicija za Grandove voditelje i ja sam pre 16 godina prvi put rekao ‘Dame i gospodo dobro veče, dobrodošli u novi Grand šou’– rekao je, a potom kroz smeh nastavio:

Toliko nisam imao pojma ništa kada sam došao o svemu, da sam ja Nadu Topčagić, prvi put kad sam se pojavio, pitao da mi skuva kafu, misleći da je žena tetkica. A, Nada je Bog otac, rekla mi je ‘Nema problema, sad će teta Nadica da ti pokaže’. Bože, kad to beše, kao da je bilo pre 100 godina.

BONUS VIDEO: Intervju Tihomira Tepića

Ceo razgovor Tihomira Tepića sa koleginicom Sanjom Ćulibrk pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović