Nataši Bekvalac dobila razglednicu od muškarca, obratio joj se emotivnim rečima (FOTO)

natasa bekvalac ig

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a kako je svojevremeno otkrila, ne planira da četvrti put obuče venčanicu.
Naime, Nataša Bekvalac istakla je da se u potpunosti fokusirala na svoje ćerke Hanu i Katju kao i na posao koji je ispunjava, te da nije u potrazi za „onim pravim“.

natasa bekvalac ig


Međutim, sada je zagolicala maštu kada je na svom Instagram profilu podelila razglednicu sa emtivnom porukom.

-Moj Nale, jedva te čekam na Ibici. Zauvek tvoj, M. – pisalo je na razglednici zbog čega su mnogi pomislili da je lepa pevačica ponovo srećno zaljubljena.

Screenshot 20240609 120549 com.instagram.android edit 121403310155953
Printscreen Instagram bekvalceva


Međutim, razglednicu je poslao Natašin prijatelj, dizajner Mihailo Anušić.

Podsetimo, Nataša Bekvalac nedavno je za „Blic“ otkrila detalje iz privatnog života. Bekvalčeva je tada progovorila o vaspitanju ćerki, te priznala koliko joj je kao samohranom roditelju teško da sve drži pod kontrolom.

-Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muskarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored – rekla je pevačica i priznala da joj nije nimalo lako.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić – Prvi intervju nakon pobede

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić