Uroš Živković objavio novi album, sve hit do hita: „Ovo će da pokida“ VIDEO

UROS ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIPok 3 1

Pevač Uroš Živković danas je obradovao fanove sa 5 novih pesama, a ako je suditi po prvim reakcijama, napravio je pun pogodak.

Uroš je naime objavio A stranu svog novog albuma „Decenija“, a pred publikom su se našle numere „Sve je moguće“, „Doživotna“, „Ludak“, „Gen za ljubav“ i „Mladi kafanac“.

uros 5
Instagram zivkovicuros

„Još jednom si dokazao zašto si najbolji“, „Jednom rečju klasa“, „Apsolutno najbolji“, „Jedan jedini“ neki su od prvih komentara nakon objavljivanja pesama na njegovom jutjub kanalu.

Podršku su mu pružile i kolege, koje su odmah dale svoje komentare na pevačevom Instagram nalogu. Među prvima se oglasila Olja Bajrami koja mu je uputila moćnu poruku.

uros 1
Printscreen youtube

-To bato – poručila je Olja uz mnoštvo emotikona, Saša Kapor poslao mu je smajlije sa jakim mišićima, dok Andreana Čekić mnije skrivala emocije zbog odličnih pesama.

-Bože, koliko ti zaslužuješ samo sve najbolje. Mnogo sam srećna zbog albuma i znam kako će pokidati – poručila je Andreana pevaču.

Sjajne Uroševe pesme prati i 5 odličnih spotova, a kako oni izgledaju pogledajte u nastavku teksta.

Video za pesmu Uroša Živkovića „Sve je moguće“ pogledajte ispod:

Video za pesmu Uroša Živkovića „Doživotna“ pogledajte ispod:

Video za pesmu Uroša Živkovića „Ludak“ pogledajte ispod:

Video za pesmu Uroša Živkovića „Gen za ljubav“ pogledajte ispod:

Video za pesmu Uroša Živkovića „Mladi kafanac“ pogledajte ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Uroš Živković o teškim momentima u karijeri

NE RPOPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić