„Život je borba“: Aco Pejović o početku svoje karijere, jednu stvar je dugo krio: „Bio sam izričit da ne priča o tome“

ACO PEJOVIC ZGS SNIMANJE 29052024 FOTO MUNJA 50 ok

Aco Pejović danas se može pohvaliti zavidnom karijerom i hitovima za sva vremena, međutim uspeh nije došao preko noći.

U nedavnom razgovoru za Grand, Pejović se prisetio trenutaka iz detinjstva koje je morao da prevaziđe.

-Svi smo mi krenuli od nule, pa sam tako i ja. Život je borba, uvek postoji maštanje i razmišljanje, a i kada sam klinac bio, ono što sam zamislio u svom životu, uspeo sam da ostvarim sve o čemu sam maštao – istakao je pevač.

ACO PEJOVIC ZGS SNIMANJE 29052024 FOTO MUNJA 46 ok

Pejović često pomaže ljudima, ali o tome retko govori javno, a njegova ljudskost još jednom je došla do izražaja kada je otkriveno da je donirao razne instrumente jednoj muzičkoj školi.

Naime, u toj školi, mladi talentovani učenici nisu mogli sebi priuštiti kvalitetne instrumente, što je predstavljalo prepreku za njihov dalji razvoj i napredak u muzici, te je pevač odlučio da im pomogne.

-Ja to nikad ne bih ni pomenuo, nego moja razredna je to stavila na Instagram profil i objavila svim medijima. Bio sam izričit da ne priča o tome, ali ona nije dala i nisam baš mogao sa njom da se svađam.

ACO PEJOVIC ZGS SNIMANJE 29052024 FOTO MUNJA 86 ok 1

Inače, pevač je sa suprugom odgajio i izveo na pravi put tri predivne ćerke na koje je cela familija ponosna, o čemu je otvoreno govorio za Grand.

-Trudimo se još uvek. One su sad odrasli ljudi, tako da nadamo se da nemaju kud da zalutaju. Ne zna čovek šta život nosi, ali trudimo se i supruga i ja da zaista ostanu na tom putu i budu dobri ljudi kao što jesu. Hvala Bogu, supruga i ja smo srećni, zadovoljni i ponosni – rekao je Pejović.

BONUS VIDEO:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković