Nakon šlepera, Ćana završila na krovu: Publika gleda i ne veruje

Screenshot 20240602 094508 Instagram 1

Neprikosnovena kraljica veselja Stanojka Mitrović Ćana, a na njenim nastupima uvek vlada nezapamćena atmosfera.

Baš zbog toga je često angažovana za razne proslave, a sada je nastupala na tradicionalnom crkveno-narodnom zboru u porti hrama Svetog apostola Luke u Dortmundu.

U jednom trenutku, Ćana se popela na krov i odatle zabavljala brojnu publiku koja je „poludela“ kada je zapevala pesmu „Srpkinja je mene majka rodila“.

cana

Inače, ovo nije prvi put da pevačica uradi nešto nesvakidašnje na svom nastupu, te neretko zapeva u kamionu ili buldožeru.

Njeni nesvakidašnji dolasci na nastupe postali su viralni, a Ćana je nedavno za Grand otkrila kako joj polazi za rukom da uvek bude inovativna.

Mi to usaglasimo zajedno, a što se tiče dolaska kamionom, to nije bila moja ideja, već od organizatora veselja koji su vlasnici firme sa tim vozilima. Generalno ja ljudima pripomognem u onome šta može tehnički da se izvede. Jer imaju nekada i zahteve koji nisu tehnički izvodljivi, ali smo uglavnom do sada pravili kompromis na obostrano zadovoljstvo. Meni je cilj da slavljenici budu zadovoljni, naravno ukoliko to ne urušava moje ime i mene kao ličnost– rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: Ćana otkrila koju neostvarenu želju ima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Instagram Printscreen,
Autor: J. Jović