Milan Mitrović progovorio o roditeljstvu, otrio tajni adut koji mu pomaže da uskladi obaveze: „Deci je prezabavno“

milan mitrović o roditeljstvu

Pevač Milan Mitrović otkrio je u razgovoru za Grand kako izgleda organizacija porodičnih obaveza u njegovom domu u kojem uživa u ljubavi supruge Bojane i dve ćerke, Zare i Kasije.

Milan je naglasio kako je organizacija i njihovom braku koji traje već punih devet godina ključ svega, ali i obostrano razumevanje. Zahvaljujući tome njih dvoje uspevaju da ostvare sve ciljeve koje su zacrtali ali i da budu istovremeno posvećeni odgajanju dece.

milan mitrovic zena

Imamo dobar sistem. Zara je već velika, drugi je razred. Kasija je mala, ima godinu i po dana, ali imamo dobru i zdravu komunikaciju. Supruga je pored mojih roditelja najveća podrška i mi sve radimo po dogovoru – rekao je Milan za Grand i objasnio kako to u njegovoj kući funkcioniše.

-Podelimo vreme kako kome obaveze zahtevaju, i nakon toga se efektno i brzo pripremimo za to. Zaista se trudimo da naš sistem funkcioniše, uostalom kao u svakoj porodici. Jer i ljudi koji se ne bave javnim poslom kao i mi koji se bavimo time imamo svoje obaveze, decu i sve što sa sobom nosi jedan normalan život. Trudimo se i mi da učestvujemo u svim stvarima, da li je to društveno, da li je to profesionalno ili privatno. Uglavnom pravimo dogovore i podržavamo jedni druge, a deci je prezabavno da gledaju moje nastupe, kako na televiziji, tako i na Jutjubu– istakao je pevač za Grand.

milan 2
Milan Mitrović o roditeljstvu, otkrio koji ima adut iz rukava

On je otkrio i da starija ćerka zaista uživa u njegovim snimcima zbog čega će je sigurno povesti na neko od sledećih snimanja kako bi iz prve ruke videla kako to funkcioniše, jer prilkom snimanja

-Zara je jedva čekala da dođe na neko moje snimanje, ali malo je prehlađena pa mora kod kuće da odmara. Ali biće prilike da i nju dovedem na snimanje neke emisije, siguran sam da bi uživala – dodao je Milan koji će biti gost u emisiji „Nikad nije kasno“.

BONUS VIDEO: Milan Mitrović Saša Popović mi je promenio život

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić