Pevačev otac izvršio samoubistvo, sestra mu umrla: Tragična sudbina ZVEZDE GRANDA Milana Bukilića

MILAN BUKILICok 6

Tragična sudbina prošlogodišnjeg finaliste „Zvezda Granda“ Milana Bukilića rasplakala je čitav region, a on je uprkos svim životnim udarcima uspeo da izađe iz toga kao pobednik.

Pevač je u svojoj ispovesti priznao da mu je prvo preminuo deda, a nakon toga i sestra. Iako se od tih gubitaka nije oporavio, zadesila ga je još jedna neopisiva tragedija kada je njegov otac izvšio samoubistvo.

Očima deteta bilo je teško gledati kako život pokazuje svu surovost, jer je Milan u trenutku gubitka oca imao samo 11 godina.

MILAN BUKILICok 1

Tragična životna priča Milana Bukilića ledi krv u žilama

-To je davno prošlo, život ide dalje. Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče. Pokušaću da opravdam sva očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija –-rekao je ranije Milan tokom takmičenja i osvrnuo se na tragediju koja je obeželila njegovo detinjstvo:

-Život se menja kada ostaneš bez svega što si imao. To me je još više motivisalo da napravim muzičku karijeru. Znam kako je imati pa nemati. Skroman sam, ne želim da se zanosim stvarima kojima se zanosi današnja omladina – skupi automobili, alkohol, narkotici. Vidim sebe kao normalnu osobu. Sve što mi se dešavalo ima velikog udela u kreiranju mene kao osobe.

milan bukilic

Kako je i sam u jedmom momentu za Grand priznao, najviše ga je dotuklo to što su mediji pisali o njegovoj tragediji, pa je odlučio da o bolnim temama nikada ne govori pred kamerama.

-Pogodile su me neke istine koje sam ranije pričao o svom životu, za gubitak mog oca, sestre…To je nešto što ne želim da pominjem, ako nešto ne volim jeste da me neko sažaljeva. Ne volim da se piše o tome, to ne igra nikakvu ulogu u mojoj karijeri- istakao je svojevremeno Milan za Grand.

Milan je i nakon finala nastavio da gradi svoju muzičku karijeru bez velike pompe i skandala, a njegoca životna priča je dokaz da se iz teških momenata uvek može izaći kao pobednik.

MILAN BUKILICok 11

BONUS VIDEO – Milan Bukilić intervju sa porodicom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/I. Ankić