Stefan Kosmajac nesnađen od kako je postao otac: „Žena me probudi da napravim mleko, ja odem po džezvu za kafu i sipam vodu“

STEFAN KOSAMAJAC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 40 ok

Pevač Stefan Kosmajac nedavno je dobio sina i postao otac, a sada je otkrio kako se on i njegova supruga snalaze u ulozi roditelja.

Poznato je da se muškarci snalaze malo slabije u ulozi roditelja u poređenju sa ženama, pa je tako i Stefan ispričao smešnu anegdotu koju je nedavno preživeo, što je izazvalo smeh kod svih prisutnih.

-Snalazim se lepo, malo ja, malo supruga. Obično ona mene probudi noću da napravim mleko, evo da vam ispričam jednu anegdotu. Probudi ona mene pre neko veče i kaže da napravim mleko. Ja odem po džezvu za kafu, upalim i sipam vodu. Kaže ona meni „Pa, šta radiš?“, rekoh „Kuvam kafu“ i toga se nisam ni sećao kada sam ustao – ispričao je Stefan i nasmejao sve.

STEFAN KOSAMAJAC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 21 ok 1

Kosmajac je objavio novu pesmu pod nazivom „Ljubičica“, a nakon što ju je predstavio u emisiji „Zvezde Granda Specijal, otkrio je i kako je ona nastala.

-Pesma je nastala tako što sam ja sa Vladanom Stojkovićem, našim čuvenim Vladicom, stupio u malo jači konktakt i on me je savetovao da poslušam pesmu, i dobra je bila, čujem za veselja je – rekao je pevač.

STEFAN KOSAMAJAC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 53 ok 1

Podsetimo, Kosmajac i njegova izabranica za sina su odabrali ime Vasilije, a u razgovoru za Grand pevač nije krio sreću i radost zbog prinove.

Bogu hvala postao sam tata, predivan je osećaj. Iskreno sam navijao da bude devojčica, ali sada kada ga imam, ne bih ga dao ni za šta. Izašao je iz bolnice pre desetak dana, kod kuće je sada. Kada se rodio sin, ja sam radio, imao sam posla i snimao sam emisiju – rekao je tada Stefan za Grand.

BONUS VIDEO: Stefan Kosmajac o dolasku sina

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković