Region je plakao i slušao recitaciju Mime Karadžića u „Nikad nije kasno“: „Ovo nije moja životna priča“ (VIDEO)

Doaen našeg glumišta Milutin Mima Karadžić doveo je sve do suza prošle nedelje kada je u emisiji „Nikad nije kasno“ recitovao pesmu Brane Petrovića „Prva pesma čovekova“.

Voditelj i producent Žika Jakšić zamolio je Mimu da recituje jednu pesmu na temu ljubavi, a on je to sa zadovoljstvom učinio.

Mima Karadžić recituje u emisiji „Nikad nije kasno“

mima karadžić
Mima Karadžić recituje u emisiji „Nikad nije kasno“

Stihovi ove čarbone pesme slavnog psica ganule su sve u studiju, dok je pevačica Slađa Alegro sve vreme brisala suze sa lica.

Publika je Mimu pozdravila gromoglasnim aplauzom, a on se na samom kraju našalio sa gledaocima.

mima karadžić
Mima Karadžić recituje u emisiji „Nikad nije kasno“

-Moram da kažem još jedan mali detalj, ovo nije moja životna priča. Ovo je Brana Petrović i „Prva pesma čovekova“ – rekao je on.

mima karadžić
Mima Karadžić recituje u emisiji „Nikad nije kasno“

Podsetimo, Mima je pre emisije za Grand otvoreno govorio o prijateljstvu sa Žikom Jakšićem, a negova priča je nasmejala sve do suza.

-Nisam takav sluhista da bih prepoznao kod pevača pesme, ali mogu da prepoznam nastup, koliko neko ima šarma i dara na sceni, a drugo imam zadovoljstvo pošto je Žika moj privatno jako dobar drug i ne mogu das odbijem ovaj poziv- priznao je Mima sa osmehom, a na pitanje kako izgledaju druženja sa Jakšićem, glumac je nasmejao pripadnike sedme sile:

-Ne idemo ni na pecanja, ni u bioskop, mada to bih više pričao na nekoj televiziji za odrasle (smeh)!

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković