„Za jednu osobu si ceo svet“ Viki Miljković preplavljena emocijama zbog Tašketa, jedna objava govori sve o njihovoj ljubavi (VIDEO)

viki i taske

U domu Viki Miljković osvanuo je poseban dan s obzirom da njen suprug Taške danas slavi rođendan.

Tim povodom pevačica je objavila emotiavn video u kome se smenjuju njihovi zajednički momenti uz poruku ljubavi.

viki miljkovic i nermin snimaju duet

Srećan rođendan ljubavi. Za ceo svet si možda jedna osoba, ali za jednu osobu si ceo svet. Volim te. Mužiću moj, nek je srećan rođendan tvoj– istakla je Viki dok su se u komentarima nizale čestitke kolega i prijatelja, a kako Viki ništa ne prepušta slučaju verujemo da je svom suprugu priredila specijalno iznenađenje.

https://www.instagram.com/p/C4_rbdMN-XR/

Podsećamo, njihova ljubav počela je 1994. godine, ali nije bila odmah prihvaćena od strane njenih roditelja.

 – Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo – ispričala je Miljkovićeva i dodala da je nekoliko meseci trajala tenzija u porodičnom domu oko njene ljubavne veze:

Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – izjavila je ona jednom prilikom, a danas uživaju u skladnom braku i porodičnoj idili koju je upotpunio sin Andrej.

BONUS VIDEO- Viki Miljković odvela svoje kandidate u Istanbul:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić