„Konkurencija je sve jača“ Suvad Terzić otvorio dušu nakon duela, pomenuo i protivnika: „Probao sam“ (VIDEO)

Suvad Terzić iz Tešnja sinoć je u pravom rokerskom duelu odmerio snage sa Srđanom Stefanovićem, u kome su oba kandidata donela neverovatnu energiju na velikoj sceni.

Ipak, više sreće da se plasira direktno dalje je imao Srđan, a svoje ustike nakon nastupa podelio je za naš portal i Suvad.

Protvnik je bio isto jako dobar, takmičenje je takvo neko mora da prođe neko da ispadne. Jedno fino i interesantno veče– rekao je Terzić koga ovaj rezultat nije obeshrabrio.

Zadovoljan sam svojim pevanjem u sva tri kruga. Ja taj stil muzike preferiram, konkurencija je sve jača i jača i sada se sudaraju dobri sa dobrima. Čestitam i mom protivniku– iskren je takmičar.

Suvad Terzić intervju

Bez obzira na njegovu sudbinu u ovom šou, koja je trenutno u rukama Fejsbuk glasača, Suvad je ponosan na svoje pojavljivanje u najgledanijem šou.

Čitava Bosna mnogo gleda „Nikad nije kasno“, vidim po reakcijama gde god da se pojavim da ljudi prilaze, gledaju, čak i u Sarajevu sam nedavno bio, prilaze mi, hvale emisiju– kaže pevač.

Zanimalo nas je i kako se odlučio za pesmu „Motori“ koja nije laka za izvođenje.

„Motori“ je teška pesma, ali probao sam. Lagane pesme nisu za ove emisije, traže se jake pesme. Teške su pesme sve od „Divljih jagoda“, Tife nisu lake numere, ali i dalje traju i slušaju se i zato sam se odlučio na to– rekao je Suvad koji vodi borbu na Fejsbuk glasanju koje se odvija OVDE.

BONUS VIDEO- Suvad Terzić- Nikad nije kasno- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić