„To je moja najveća greška“ Teodora Džehverović se pokajala nakon korekcije na licu: „Bio je trend“

teodora dzehv

Gotovo da ne postoji pevačica na našoj estradi koja se nije podvrgla trendu estetske hirurgije, a o svojim promenama otvoreno je govorila Teodora Džehverović koja se poprilično promenila od kada se pojavila na javnoj sceni.

Ipak, za jednu korekciju koju je uradila na svom licu se žestoko pokajala.

teodora dzehverovic ku

Ja ne znam šta bih više rekla na tu temu. Već sam rekla da mi se nije svidelo to što sam ih uradila jer su mi postale previše napadne i meni to nije stajalo. Uradila sam ih više zato što je to tada bio trend, ne zato što nisam imala obrve i to je moja najveća greška– otkrila je Džehverovićeva.

Proces skidanja me užasava i toliko sam ogorčena po pitanju toga. Kada sve ovo prođe, podeliću moje iskustvo i šta mi je na kraju pomoglo. Razmislite dobro pre nego što bilo šta radite molim vas. To vam je moj savet– obajsnila je je pevačica na svom Instagramu.

Podsećamo, Teodora je nedavno otvoreno govorila o korekcijama koje je uradila na sebi.

– Ja sam uvek otvoreno pričala šta sam radila na sebi. Mislim da ni u čemu nisam preterala i da su ovo zaista bile minimalne korekcije. Sa 16 godina sam operisala uši, jer sam bila mali klempo. 2019. sam operisala grudi, usne sam poslednji put radila pre dve godine- odgovorila je pevačica.

BONUS VIDEO- Anabela otkrila tajnu svog izgleda:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.