Dragana Mirković deo koncerta posvetila pokojnim kolegama: Kad se u Areni prikazao njihov lik, svi su bili u suzama (VIDEO)

Folk zvezda Dragana Mirković održava večeras koncert u beogradskoj „Štark Areni“ kojim obeležava 40 godina uspešne karijere.

Dragana je deo svoje izvedbe posvetila dragim kolegama koji više nisu sa nama, poput Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Đorđa Balaševića, Nina Rešića, Marinka Rokvića.

Dragana Mirković deo koncerta posvetila pokojnim kolegama

image 3 17
Dragana Mirković – deo koncerta posvetila pokojnim kolegama

Emotivna posveta kolegama koji više nisu među nama, dirnula je sve prisutne na koncertu, a srca su zajedno kucala u sećanju na izgubljene kolege.

Posebne ovacije i emocije nastale su kada se na video bimu prikazao lik kralja narodne muzike, Šabana Šaulića koji je pre tačno pet godina tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Screenshot 20240216 215704 Video Player

Prisutnost pokojnih pevača osećala se u svakom oku koje je sigurno bilo ispunjeno suzama, stvarajući u Areni trenutak zajedničke tuge i sećanja.

image 3 18
Dragana Mirković – deo koncerta posvetila pokojnim kolegama

Podsetimo, Dragana je neposredno pred koncert u Beogradu objavila da će se odreći zarade sa cele svoje turneje „Do poslednjeg daha“ i pokloniti novac onima kojima je najpotrebnije.

 Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom uveselim ljude pesmom, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam i donela odluku da na svakom koncertu pomognem ljudima kojima je to potrebno. Prva prilika bila je u Tuzli, gde sam pomogla sa 10 hiljada maraka samohranom ocu sa devetoro dece. Tako će biti i na drugim koncertima u regionu. Sa organizacijom Srbi za Srbe sam prijatelj i saradnik već dugo tako da je bilo prirodno da na ovaj način nastavimo saradnju pa ću sa svakog koncerta u Srbiji lično izdvojiti milion dinara koji će biti upotrebljeni da obezbede krov nad glavom najugroženijim porodicama- rekla je Dragana.

VIDEO: Dragana Mirković posvetila deo koncerta kolegama kojih više nema

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K.Marković