„Nisu morali da budu ni najlepši, ni najbogatiji, ali…“ Suzana Mančić iskreno o muškarcima

suzana mancic o muzu 2
Foto Instagram

Zaštitni znak voditeljke Suzane Mančić oduvek je bio njen osmeh, a ona za Grand priznaje da je upravo smeh lek za njenu dušu.

Ona ističe da je i kada je birala muškarce koji će biti deo njenog života, presudnu ulogu odigralo to da li je on duhovit ili ne.

Suzana Mančić otkrila šta je izluđivalo dok vodila Loto

Suzana Mančić nikad iskrenije o muškarcima

-Kada sam birala muškarce u svom životu, nisu morali da budu ni najlepši, ni najbotatiji, ali je bilo važno da me nasmeju – rekla je ona za Grand.

7f0de0687e1d717df649b90dceb52ab0c9468094

Suzana Mančić: „Najvažnije je da muškarac zna da me nasmeje“

Suzana dodaje da je u životu sve teške momente rešavala osmehom, a imala je poruku i za one koji misle da njen osmeh nije iskren.

-Ja imam blagorodnu prirodu i loše situacije rešavam kroz smeh, kroz humor. Najviše volim da napravim šalu na svoj račun i onda mu je nekako sve lakše. Nemam namešten osmeh, ja volim ljude, volim svoj posao i nemam razloga da budem namrštena, namrgođena, nezadovolja. Ja se smejem i život mi je lep – kazala je Suzana.

BONUS VIDEO – Boban Rajović o Aleksandri Prijović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: A. Milinković