Megi ispunila obećanje koje je dala Žiki Jakšiću, ovo nismo očekivali: „To se dogodilo odmah nakon emisije“

Miglena Nikolova Megi ispunila obećanje koje je dala Žiki Jakšiću

Pevačica Miglena Nikolova Megi obećala je proše sezone Žiki Jakšiću da će ime kafane čija je vlanica promeniti u „Nikad nije kasno“.

Kako je i sama navela još tokom sezone, naši ljudi koji žive i Bazelu su sami promenili ime kafane, a voditelj i idejni tvorac emisije dozvolio je pevačici i njenom suprugu da koriste ovaj naziv.

Megi ispunila obećanje koje je dala Žiki Jakšiću

Miglena Nikolova Megi ispunila obećanje koje je dala Žiki Jakšiću

Megi je nedavno u razgovoru za Grand priznala da je obećanje koje je dala Jakšiću ispunila odmah nakon emisije i da sada njena kafana ima dva imena.

-Naravno, promenili smo ime, to se dogodilo odmah nakon te emisije kada sam i rekla Žiki. Kafana se od tada zove „Nikad nije kasno, kod Miće na piće“, tako je kako smo obećali – kazala je Megi za naš portal.

Žika Jakšić uticao na to da Megi promeni naziv kafane

Miglena Nikolova Megi ispunila obećanje koje je dala Žiki Jakšiću

Megi je nedavno za Grand sumirala utiske nakon finala, a tom prilikom je otkrila koliko se njen život promenio i da ne žali što nije pobedila u takmičenju.

Nema veze što nisam bila pobednica, stigla sam do finala. Od kada sam bila u „Nikad nije kasno“ narod me toliko zove, mnogo se slušaju pesme koje sam pevala u takmičenju, toliko pregleda ima i na društvenim mrežama, da ne mogu da verujem ni sama šta se dogodilo – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO – Miglena Nikolova Megi intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković