POTRESNO Mirko Kodić prvi put otkrio detalje smrti sina: „Ljubio sam ga, mislio sam da se šali“

mirko kodic o sinu 1
Mirko Kodić o smrti sina

Pre samo mesec dana čuveni harmonikaš Mirko Kodić doživeo je najveću tragediju, kada je izgubio sina Aleksandra.

Kako su mediji preneli, Mirkov sin preminuo je u snu, a Kodić je sada, nakon mesec dana od Aleksandrove smrti smogao snage da otvori dušu.

-Kako se osećam? Nekako čudno. Borim se sam sa sobom. Hrabar budem, a neki put padnem da ne mogu da objasnim. Doživeo sam takav šok… On je bio isti ja, bio je moj ljubimac. Voleo je da živi 200 na sta. Voleću ga dok god sam živ. Voleo je lepe stvari, devojke, Crvenu Zvezdu, Beograd… On je bio moj ponos! Njega je Bog uzeo za sebe. Bogu je trebao više nego ovom svetu, jer na ovom svetu imaš uvek neke jurnjave, sad imaš sutra, nemaš, sad si ok, sutra nisi… zato je njega Bog uzeo da gore ima mira- istakao je Mirko i otkrio da mu je sada jedini lek muzika koja ga je pratila čitavog života.

-Moj spas sada je samo moja harmonika. Još uvek je nisam uzeo da sviram za svoju dušu. Zvali su me na Kolarcu da sviram i pitao sam njegovu mamu da li da idem jer nije prošlo ni 40 dana. Ona je rekla “moraš da ideš, njegova dušica je još tu i naljutio bi se da ne odeš“. Izašao sam na scenu i dobio takve ovacije koje nikada nisam doživeo.

c5e0af849da0193d70e62457fc22b4fc4717c399 630x426 1
Mirko Kodić o smrti sina

Mirko Kodić o smrti sina

Trenutak kada je saznao za smrt sina Kodić će večno pamtiti.

-Ujutru je došao moj drug da mi pomogne da neke cigle pomerim. Mi smo to slagali kada je zazvonio telefon. Čuo sam njegovog kuma Matiju koji je tražio Silviju, moju sadašnju ženu..Dao sam mu Silviju koja nije želela da mi objasni šta je saznala. “Moramo da krenemo ka Karaburmi, nešto nije dobro“, tako mi je rekla- počeo je priču, a potom sa knedlom u grlu nastavio:

– Ušao sam na vrata kod bivše supruge Jasne. Ušao sam u sobu, on je samo ležao. Nikad neću reći da je mrtav. On je za mene uvek živ i neću da se pomirim sa tim. Počeo sam da ga ljubim, bio je ladan kao stena, ljubio sam mu obraze, noge, ruke i rekao “Aleksandre ajde ustani, nemoj da se šališ“. Nakon toga samo izašao iz sobe i tek tada shvatio šta se desilo. Tada je nastala tuga pregolema. Ušao sam na vrata kod bivše supruge Jasne. Ušao sam u sobu, on je samo ležao. Nikad neću reći da je mrtav… on je za mene uvek živ, i neću da se pomirim sa tim.. Počeo sam da ga ljubim, bio je ladan kao stena. Ljubio sam mu obraze, noge, ruke i rekao “Aleksandre, ajde ustani, nemoj da se šališ“. Nakon toga samo izašao iz sobe i tek tada shvatio šta se desilo. Tada je nastala tuga pregolema- otkrio je harmonikaš u emisiji „Premijera vikend specijal“.

sahrana sina mirka kodica 630x426 1
Mirko Kodić o smrti sina

Ipak, navode da se nejgov sin pre kobnog dana žalio na bolove u stomaku Mirko Kodić je konačno demnatovao, tvrdeći da je Aleksandar uvek bio zdrav momak.

-Svašta su pisali! Neki da je imao bolove u stomaku, neki da se žalio na umor! ma ništa od toga nije bilo! Nikada nije bilo bolestan, možda neka prehlada, ali ništa ozbiljno! U nalazu hitne pomoći piše da je samo prestalo srce da kuca i to je to!– rekao je Kodić.

BONUS VIDEO: Potresna ispovest Dejana Draškovića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Antonio Ahil - ATA/ Printscreen/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović