URNEBESNO: Goca Tržan testirala Žikine trbušnjake, voditelj iznenađen (VIDEO)

I ove nedelje vas u najgledanijem porodičnom muzičkom šou programu ,,Nikad nije kasno“ očekuje mnogo fenomenalnih takmičara koji će osvojiti srca kako cenjenog žirija tako i svih gledaoca širom regiona.

Kao i u svakoj emisiji do sada sa vama će biti dva specijalna gosta, a večeras su tu privilegiju dobili glumac Enis Bešlagić i poznata pevačica Goca Tržan.

0A0A8783

Goste je dočekao domaćin Žika Jakšić, a prvi je pristigao Enis koji se pozdravio sa svima i seo da popije kaficu pre nego što počne snimanje nove epizode.

Odmah nakon njega je pristigla i Goca Tržan koja se slatko izgrlila za Žikom, a onda rešila da proveri u kakvoj je Jakšić formi.

goca i zika

Pevačica mu je prvo pipnula trbušnjake na šta se on nasmejao i konstatovao kako nije još za bacanje. Nakon malo šale i smeha ekipa se bacila na zavrne pripreme pred početak još jedne spektakularne epizode.

zika i goca

A šta se na sceni dešvalao dok su kamere bile ugašene i šta je žiri radio iza kulisa pogledajte u videu na poečtku teksta.

0A0A8813

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Koncert Željka Samardžića u Čikagu

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: V.Brusin