Dragana Katić rasplakala pratioce emotivnim videom sa sinom: „Večeras smo bili zajedno“ (VIDEO)

Voditeljka Dragana Katić rasplakala je svoje pratioce sinoć emotivnim videom sa koncerta Dina Merlina, a razlog suza bio je njen sin Boban.

Naime, kako Boban već nekoliko godina živi u Nemačkoj gde je nastavio dalje školovanje, Dragana ga je pozvala putem video poziva kako bi zajedno slušali omiljenu pesmu.

dragana katic rasplakala pratioce emotivnim videom sa sinom
Dragana Katić rasplakala pratioce emotivnim videom sa sinom

Dragana Katić rasplakala pratioce emotivnim videom sa sinom

Dok je trajala numera „Godinama“, Drgana je pozvala sina, a zajedno su uživali u stihovima omiljenog dueta koji izvode Dino Merlin i Ivana Banfić.

-Većeras smo bili zajedno – napisala je Dragana uz video i time dovela do suza brojne pratioce na mreži Instagram.

dragana katic rasplakala pratioce emotivnim videom sa sinom 1
Dragana Katić rasplakala pratioce emotivnim videom sa sinom

Podsetimo, Dragana je nedavno u emisiji „Nije lako biti ja“ otvoreno govorila o naslednicima i priznala koliko je ponosna na sinove koji su danas uspešni mladi ljudi koji su se dokazali u svojim profesijama.

-Ja mislim da zaista u životu svakog čoveka koji se ostvario kao roditelj ne postoji ništa što može da vas razneži, ništa što može da vas usreći i rastuži tako jako kao što mogu vaša deca. I sreću i tugu i sve ostalo je puta milion kada su oni u pitanju – rekla je ona i dodala koliko je ponosna na Bobana i Bojana:

-Stvarno sam preponosna na njih dvojicu, preponosna na njihovo poštenje, na to što su vredni i radni. Jednostavno su napravili taj neki krug prijatelja koji se meni dopada, to mi je jako važno. Izbor njihovih prijatelja pre svega govori o njima, o tome na koji način sve bave svojim profesijama takođe mnogo govori o njima. Kada god mi neko pomene Bobana i Bojana, meni kreće tahikardija tog trenutka.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta

BONUS VIDEO – Dragana Katić emisija Nije lako biti ja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković