Željko Samardžić progovorio o tragediji na koncertu Kaliopi: „Lično sam poznavao tu ženu“ (VIDEO)

Željko Samardžić najavio je i peti solistički koncert u MTS dvorani za 30. decembar, a tim povodom danas je objavio i novu pesmu koja već na prvo slušanje preti da postane hit.

Pevač je u razgovoru za Grand istakao šta će mu biti najteži zadatak tokom priprema za predstojeći niz koncerata u srpskoj prestonici, a otkrio je i kako je doživeo tragediju koja se nedavno dogodila pred koncert njegove koleginice Kaliopi na kojem je on trebalo da bude specijalni gost.

Zeljko Samardzic Kaliopi tragedija 3

Željko Samardžić o tragediji na koncertu Kaliopi

-Sećam se tog tužnog dana. Kružio sam okolo, bio sam već obučen jer je trebalo da budem gost na njenom koncertu. Doživela je to posebno… Ona je takav tip. Poznavala je tu ženu, ja sam je isto poznavao. To je jedna doktorka, divna jedna žena koja je vodila svoje dete u kolicima koje je bolesno. Upoznao sam ih ja u Novom Sadu kad sam imao koncert – ispričao je Željko Samardžić suzdržavajući se sa teškom mukom da u jednom trenutku ne zaplače.

Zeljko Samardzic Kaliopi tragedija

Pevač je otkrio da je sve vreme bio uz koleginicu koja je teško podnela ovaj nemio događaj koji se dogodio pre izlaska na scenu, kada je preminula jedna gospođa u publici.

-Bili smo non stop u kontaktu. Sutradan sam joj predložio nešto, poručio sam joj da mislim da sam u stanju da je izlečim od tog stresa, jer to je stres. Rekao sam joj: „Imam prekosutra koncert u Kragujevcu, dođi da ovo što je trebalo da uradimo u Beogradu učinimo u Kragujevcu“. I pošla je sa mnom i rekla mi: „Prijatelju moj dragi, da znaš da si me zaista ozdravio“, jer je do tog trenutka bila jako slaba – rekao je Željko.

KALIOPI I ZELJKO SAMARDZIC NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 33 ok

Pevač je otkrio i koji zadatak mora da obavi u narednim danima pre nego što bude izašao na scenu pred beogradsku publiku.

-Maja me tera uvek iz kuhinje jer ja u hodu volim da pojedem nešto. Govori mi da stanem pred ogledalo, da stanem na vagu. Dali su mi liposukcijsku dijetu, moraću pred ove koncerte da se malo stešem, makar 5 kilograma. To će biti veliki uspeh – otkrio je Željko kojeg ovih dana čeka i nastavak turneje u Americi.

-Tamo su ogromni tanjiri (smeh). Ali velike su destinacije, mnogo se putuje, nema kad čovek ni da jede u Americi – priznao je pevač.

0A0A9988

Željko je najavio da će za nekoliko dana pustiti u etar pesmu koju je snimio zajedno sa hrvatskim sastavom Ljubavnici, a numeru „Moja si“ već je objavio na svom jutjub kanalu.

Spot za pesmu Željka Samardžića „Moja si“ možete da pogledate u videu ispod:

Novu pesmu za Željka je radio Dragan Brajović Braja sa kojim pevač sarađuje dugi niz godina:

-Sa Brajom imam divnu saradnju i mnogo mu verujem. Od Braje mogu da uzemm pesmu i na neviđeno jer znam dxa je u svakom trenutku spreman da mi stavi u usta prave reči. On mi uz gotaru otpeva pesmu i pošalje, ili dođe kod mene u studio. Ai ne treba ni da peva, meni je tekst pola pesme – rekao je Željko i otkrio da mu je i Marina Tucaković pevala njegove pesme u vreme kada je intenzivno sarađivao sa njom.

Zeljko Samardzic Kaliopi tragedija 2

-Obično bismo sedeli kod nje na kauču, ja bih je snimao a ona mi je otpevala svaku pesmu koju mi je napisala. Moja ćerka Minja mi ponekad pusti te snimke, vidim kada smo bili mladi i Marina i ja. I život kada je bio mnogo lepši. Ona je sada na žalost na možda i nekom boljem mestu, ali uspomena na nju još uvek živi – ispričao je Željko.

BONUS VIDEO: Kaliopi i Željko Samardžić – Znam – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić