„Kada je moje dete umrlo, mislila sam da nikada više neću pevati“, Tijanina bolna ispovest ledi krv u žilama, muk u studiju

Takmicarki preminuo sin 1
Takmičarki preminuo sin

Tijana Bošković (45) rasplakala je milione gledalaca emisije „Nikad nije kasno“ teškom životnom pričom koja ledi krv u žilama. Ona je kroz suze u profilu otkrila da joj je sin preminio pre nekoliko godina i da živi sa bolom koji nikada neće proći.

Rođena je u Nišu, ali već dugo sa porodicom živi u Frankfurtu. Iako je nasmejana i pozitivna osoba iza njenog osmeha se krije bol za sinom koja ne prolazi.

Takmicarki preminuo sin 4
Takmičarki preminuo sin

Takmičarki preminuo sin, Tijanina bolna ispovest ledi krv u žilama

Kada se udala 2004. godine, tada prestaje da peva, a neporedno posle toga kreće najteži period u mom životu.

-Prestala sam da pevam 2004. godine kada sam rešila da se udam, nekako mi je svega bilo dosta – rekla je ona.

takmicarki preminuo sin 5
Takmičarki preminuo sin

Nakon toga je kroz suze u svom profilu progovorila u gubitku sina, koji je rođen sa teškom bolešću i koji je za života vodio tešku bitku.

-Ja ima dvoje dece i Novak je bio treći, uvek mi je teško kada ovo pričam. On je rođen 2011. godine u Frankfurtu sa jednim sindromom. Bilo je jako teško, ja još uvek imam tu knedlu u grlu, ali sam shvatila kada se to desilo da je život samo jedan – rekla je ona kroz suze i dodala:

-Kada je moje dete umrlo, ja sam mislila da nikada više neću pevati.

Odmah kada je izašla na scenu, Tijana je dobila veliki aplauz i podršku publike, Žika joj je uputio dirljivu poruku koja je raspakala sve.

-Gledao sam sada i publiku, sve si nas rasplakala svojom pričom. To su neke tragedije koje se u životu dese, nikad nećemo znati zbog čega su se desile. Ali je mnogo važno što si na kraju rekla, da čovek iz svake tragedije mora da nađe snage u sebi, da sebi objasni i da nađemo snage da nastavio put dalje. Lepo je što si našla snage i što si na scenu došla sa takvom energijom – rekao je Žika.

Takmicarki preminuo sin 2
Takmičarki preminuo sin

Tijana se publici predstavila pesmom „Dođi što pre“, a uspela je svojim nastupom da podigne sve u studiju na noge.

Žiri je nakon nastupa Tijani pružio samo reči podrške, a kako su rekli pevanje je u prvom nastupu bilo na vrhunskom nivou.

-Tijana je veliki borac i to se vidi i u nastupu, tako da dolazim što pre u Frankfurt, da zajedno pevamo, svaka čast – rekao je Nikola, a Ornela se nadovezala:

-Ja ću reći da predivno izgledate, a neka ostalo kaže Mare.

-Ja se slažem sa kolegama i za jedno i za drugo, sve je ispalo kako treba. Pesma sjajna, stilski odgovara tvom pevanju, odlučno sve, uživao sam – zaključio je Mare.

Takmicarki preminuo sin 3
Takmičarki preminuo sin

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Grand,
Autor: A.Milinković