NJEGOVA MISIJA JE VEĆA OD PEVANJA Željko Samardžić spreman da pomogne takmičaru: „Daću svoj doprinos“

milos radic nikad nije kasno
Miloš Radić Nikad nije kasno

Takmičar Miloš Radić Nikad nije kasno vidi kao šansu da se što bolje pokaže u muzičkom smislu, ali i da njegovo selo Pridvorci kod Nevesinja konačno dobije vodu.

Poslednji se u večerašnjoj emisiji „Nikad nije kasno“ predstavio Miloš Radić (52) iz sela Pridvorci kod Nevesinja kome je cilj da se što bolje predstavi i da njegovo selo dobije vodu. Takmičar je inače u penziji, jer je imao infarkt, zbog čega je imao specifičnu biografiju toko predstavljanja.

-Dva puta si pomenuo Boga u svom predstavljanju. Zaista mi se javljaju neki ljudi koji su delovi sveštenstva i primetili su da se retko gde u emisijama pominje Bog, dok se u našoj emisiji dešava gotovo uvek. Ova emisija ima i jedan duhovni momenat, da se vraćamo Bogu na neki način, i da je to jako lepo što se dešava. U svakom slučaju ponosan sam na to i hvala Bogu što nam je dao prostora svima nama da možemo da pokažemo da televizijske emisije mogu da budu nešto drugo nego što je neki cirkus, blesavljenje. I drago mi je što se trudimo da promovišemo lepe vrednosti, ljubav, toleranciju i sve ono što nam je Bog zapovedio – rekao je Žika, a Miloš se složio sa ovom konstatacijom.

milos radic nikad nije kasno 2
Miloš Radić Nikad nije kasno

Miloš Radić Nikad nije kasno ne doživljava kao takmičenje

-U tom smislu pomenuo si da ti nije bitno da ti pobediš već da želiš da okolna sela oko Nevesinja gde si ti dobiju vodu – pohvalio je Žika takmičarevo predstavljanje koje možete da pogledate u videu ispod:

-Imamo još dva-tri sela u nevesinjskoj opštini koja nisu dobila gradski vodovod. Obećali su predstavnici vlasti i krenuo je već jedan projekat koji se primiče našem delu sela, tako da se nadam, ako Bog da možda već naredne godine da se to realizuje – naglasio je Miloš.

-Daće Bog – poručio je Žika i poželeo Milošu da se to što pre završi, a potom predstavio takmičarevu podršku, njegovu rođaku Zoru Radić koja je istakla da će mu sin i supruga doći u sledeći krug ako se bude plasirao.

ZELJKO SAMARDZIC NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 13 ok 2

U ime žirija dobrodošlicu takmičaru je poželeo Željko Samardžić koji je Miloša oslovio zemljakom.

-Često sam u mladosti odlazio u Nevesinje, moj otac je bio oficir do 1970. godine i često su imali neka taktička gađanja. Sećam se dobro da smo puno lešnika donosili otuda. Posebno mi je ostala u sećanju jesen u Nevesinju. To su tako divne boje, kao iz onog filma „Jesen u Njujorku“, neverovatno i to baš sad u ovom trenutku – rekao je Željko, a potom odlučio da se aktivno uključi u rešavanje problema sa vodom.

-Vrlo sam voljan da dam neki svoj doprinos koliko sam u stanju, da pod hitno ta sela koja nemaju vodu, da je dobiju – naglasio je Željko.

Miloš je objasnio da je problem koji je godinama bio prisutan i u samom gradu rešen, a da je ostalo još tih nekoliko sela, a Željko je nastavio:

-Ali da nije sela, ne bi bio ni grada. Treba tu dati podršku. Na raspolaganju sam kao individua, šta zapne tu sam slobodno – poručio je Željko koji je dobio aplauz zbog najavljenog gesta.

ZIRI ZG SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 13 ok

Usledio je Milošev nastup, pesma Slavka Banjca „Daleko negde“.

Tokom sjajnog nastupa Žiku je zanimalo da li Miloš peva aktivno, a odgovor Miloševe rođake bio je neočekivan:

-Počeo je posle svoje svadbe, a do tada je pevao samo među porodicom i prijateljima – rekla je Zora Radić.

milos radic nikad nije kasno 3 1
Miloš Radić Nikad nije kasno

Nakon aplauza usledili su komentari žirija.

-Bravo zemljače, ponosan sam na tebe. Svaka čast! Odlično! – poručio je Željko takmičaru, a reči hvale imao je i Saša Milošević Mare:

-Bravo Miloše, Svaka čast, odlična intonacija, sve si uradio kako treba. Vidi se da si u kondiciji i snazi i da možeš da pevaš ovako satima i to uvek prija.

KALIOPI NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 7 ok 2

Kaliopi je bilao oduševljena takmičarevim nastupom:

-Imala sam neki prizvuk kao da slušam francusku šansonu. Tako ste to otpevali divno. Toliko emocije a tako jednostavno i lepršavo. Miloše, niste vi slučajno ovde došli. Veća je vaša misija od pevanja, videćete i zašto – poručila je Kaliopi.

Kako je izgledao Milošev nastup pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ i „Nikad nije kasno“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A.Dačić