Voditelj otkucao poznatog pevača, evo ko je slomio sto u domu Lepe Brene

bane mojicevic i lepa brena 3

Mnogi pevači koji su danas velike zvezde nikada neće zaboraviti jesen davne 2004. godine kada je počela prva sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a posebno prvi pobednik Bane Mojićević.

Tog perioda seća se sa osmehom, priznajući da ga je takmičenje vinulo u zvezde i otvorilo mnoga vrata na estradnoj sceni.

-Kada ste snimali spot kod Lepe Brene „Tamo daleko“, bili ste tu svi iz prve sezone, sve zvezde Granda, da li je istina da ste razbili sto?- rekao je Siniša Medić, a Bane je ostao u šoku:

-Iskreno, ja se i ne sećam!

-Ma, kako se ne sećaš? Razbili ste ga znam!- otkucao ga je voditelj.

-Možda smo razbili komad nekog porcelana ili vazu neku, ali baš da smo sto razbili ne sećam se. Snimanje je trajalo satima- prisetio se pevač.

bane mojicevic i lepa brena
Bane Mojićević i Lepa Brena, prijateljstvo koje traje godinama!

Trenutak ulaska u Brenin dom i dan danas pamti do detalja, a kako kaže, to je za njega i njegove kolege tada bio pojam.

-Nikad neću zaboraviti momenat kad sam upoznao Lepu Brenu, već je počelo takmičenje i zahuktala se priča lepo. I svi smo se skupili u studiju, tačnije u firmi na Bežanijskoj kosi i u nekom trenutku ulazi Brena, a ja se zaledio. Prvo što mi prolazi kroz glavu je „Hajde da se volimo“, ja koji tad imam 4, 5 godina i gledam u nju kao u ikonu- rekao je Mojićević sa osmehom, a potom dodao:

-I posle, ne znam kokiko je godina prošlo, nekih petnaest, ja u njenoj kući i njenoj produkciji i na neki način smo prijatelji, onako stojim rame uz rame s njom. Zaista mi jako godi što imamo jedno prijateljstvo i uzajamno poštovanje.

bane mojicevic i lepa brena 4

BONUS VIDEO: Bane Mojićević imitira Merlina

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović