Američki fitnes rekorder u „Nikad nije kasno“! U sred emisije izazvao Žiku Jakšića, on u neverici: „Jesi lud? Doktor mi je rekao da ne uzbuđujem“

0A0A3026

Dragan Radović iz Herceg Novog ima 74 godine i vrlo zanimljiv nadimak Challenge jer je u 52. godini potpuno promenio život. Takmičar šoua „Nikad nije kasno“ kaže da od tad slavi dva rođendana, a u svoje lične dokumente dodao je srednje ime Challenge.

Dragana je sudbina od rodnog Beograda odvela u London i od tad kreće njegova životna avantura. U Engleskoj je osnovao porodicu i počeo da se bavi fitnesom, da bi isti biznis kasnije proširio i u drugim državama. Prvo je to bio Kipar, zatim Dubai, ali je na kraju završio u Kaliforniji gde je i doživeo finansijski krah.

Screenshot 2023 10 06 223653

Tvrdi da njegove fitnes rekorde do sad u Americi niko nije oborio, kao i da je igrom srećnih okolnosti postao jedan od najplaćenijih učesnika fitnes šoua u Las Vegasu. Bio je plaćen 1.000 dolara po nastupu, a nakon toga, u njegovoj šestoj deceniji života desio se preokret.

Sada živim na planini u Herceg Novom, gledam na Zeleniku, tamo sam kupio zemljište. Živim sam poslednjih pet, šest godina– rekao je takmičar zanimljive životne priče koji u šouu „Nikad nije kasno“ probudio veliku pažnju kako žirija, tako i publike, pogotovo nakon što se u takmičenju pojavio sa tegovima.

Tegove od 20 kilograma je, kako je rekao, namenio za Žiku Jakšića ili Sašu Miloševića Mareta, ali ih je na kraju podigao šef orkestra Joca Savić.

0A0A3023

-Pred Švarcenegerom sam pobedio deset američkih vojnika, toliko o fitnesu- istakao je Dragan, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom, a Žika objasnio da je njegove maestralne nastupe gledao na Jutjubu.

Ipak, nagli pad sa krova sprečio je Dragana da se dalje bavi fitnesom, te je svoju ljubav preusmerio na muziku, zbog čega se i prijavio za šou veterana.

-Meni je drago da ste se pojavili. Jedna emisija bi bila malo da čujemo sve što treba– rekao je Saša Milošević Mare, nakon čega je Dragan zapevao pesmu „San Francisco Bay Blues“ Erika Kleptona.

0A0A3029

-Meni je Dragan bio super, ali sam mislio da će Žika da pokaže svoje umeće sa tegovima– rekao je Šerif Konjević nakon nastupa, a Žika poentirao:

-Jesi lud? Meni je moj doktor rekao da se ne uzbuđujem i ne naprežem. Čuj da dižem tegove, nemam drugog posla…

Uprkos šali u emisiji, Dragan nije mogao da sakrije svoje nezadovoljstvo nastupom.

-Ja sam ipak u nekom drugom svetu. Bavim se fitnesom i tu sam relaksiran, ali ovde osećam tremu- istakao je takmičar, dok je Mare dodao da je pokupio simpatije publike i da to dovoljno govori o njegovom nastupu.

Po Vama se vidi da to što znate, definitivno i funkcioniše.

IMG 7748 1

Takmičar je ponovo pokrenuo priču o fitnesu, dok pevanjem i dalje nije bio zadovoljan, te ga je Šerif Konjević prekinio.

-Jeste Vi ovde došli da nam pevate ili da nam držite predavanje o svim tim stvarima? I ne dopada vam se kako ste pevali? Imate posebnu boju i emociju i nemojte bezveze da nam pričate o tegovima. Dajte nam samo malo osmeha- poručio je Šerif, a takmičar odgovorio:

-Ja ne držim predavanje, samo reagujem na vaša pitanja.

-Vi ste nama dušu zadovoljili – zaključio je Šerif.

SERIF KONJEVIC NNK SNIMANJE 21092023 FOTO MUNJA 22 ok

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić