Nataša Đorđević ljuta na kolege: „Niko me nije pozvao da pita da li imam nešto protiv“ (VIDEO)

Pevačica Nataša Đorđević vlasnica je mnogih pesama koje su u njenom izvođenju postale veliki hitovi. U poslednje vreme aktuelno je da mladi pevači presnime tako velike pesme, a ona kaže da to ipak nije u redu.

7acfa7338c708d782fb409145da5440b3eac6a92 768x512 1

Govoreći na ovu temu za Grand, Nataša otkriva da je niko od kolega, ali ni autora nije kontaktirao da je pita za dozvolu da prepeva neku njenu pesmu.

-Mislim da autore moraju da pitaju, mene konkretno niko nije pozvao, čisto da te obavesti, da mi kaže da je snimila moju pesmu. Lagala bih kada bih rekla da mi nije krivo što je to tako. Ipak, za svaku tu pesmu sam morala itekako da pordaim, da je donesem na pravi način, da je kupim od autora – rekla je Nataša i dodala:

-Mi pesme nismo dobili kao poklon, ili tek onako. Mislim da u današnje vreme mora da postoji red, da bar autor kontaktira pevača i prosto da ga obavesti ili pita da li imam nešto protiv.

Kaže da je i sa kolegama razgovarala na ovu temu, a onda je svim madim pevačima dala jedan savet koji će im sigurno pomoći da se probiju na sceni.

-Iskreno da kažem, nikako ne ragujem, u nekoj sam fazi „Neka, prbobali su“. Svakome od njih bih rekla da je bolje da ulože u svoju pesmu, onu koju niko nije snimio. Samim tim bi ta pesma bila njihova i ne bi se vezivala za pevača koji je snimio pre. Opet, ja često pričam sa kolegama na tu temu i svi kažu „Zbog čega bi platili pesmu dve, tri ili deset hiljada evra, ako tu pesmu mogu da dobiju za neke male pare“. Opet ta pesma nije njihova na kraju – kazala je ona nedavno za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić