„Moram da vratim pare u kasicu“, Aleksandra Mladenović donela drastičnu odluku (VIDEO)

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je objavila novi album, a kako tvrdi, trenutno od posla nema vremena za ljubav.

-Tenutno mi je karijera u fokusu, tako je za sada, pa ćemo videti ako se neko pojavi….- misteriozno je poručila Aleksandra ne krijući da čvrsto priželjkuje dan kada će se ostvariti u ulozi majke.

-Odavno mi se probudio majčinski instikt, još kada je moj brat postao tata, kada se Una rodila!

IMG 20230906 WA0157

Iako je za samo devet godina, koliko je na estradnoj sceni postigla ono što mnogi nisu tokom cele karijere ,Mladenovićeva ne planira da stane.

-Svakako da razmišljam o kupovini još jednog stana, ali sam se sada puno istrošila oko albuma. Trudim se da nastupam, da bih vratila pare u kasicu. Album je svakako jedan stepenik gore, kako god da prođe, jer se danas retko ko odlučuje na taj potez- priznala je pevačica.

IMG 20230906 WA0156 1

Popularnost i slava često sa sobom nose pregršt negativnih komenatara i osuda, međutim Aleksandra tvrdi da za to ne mari, već za razliku od mnogih, gleda isključivo u svoje dvorište.

-Iskreno ne obazirem se na to. Imam svoj krug prijatelja i ne zanima me ko me od kolega ne voli. Mada sam poznata po tome što se dosta družim sa kolegama. Ko me ne voli i ne treba da me voli- poručila je sa osmehom i otkrila šta često sebi ume da zameri.

-Meni je jezik nekada brži od pameti i lupim nešto što ne treba. Posle mi bude žao što nisam razmišljala, brzopleta sam!

IMG 20230906 WA0153

Podsetimo, Aleksandra je nedavno bila gost na svadbi kolege Darka Lazića gde se predivno provela, o čemu je govorila sinoć na rođendanu blizanaca Ivane Pavković i Petra Mitića.

-Prelepo je bilo, samo što sam ja otišla malo ranije. Bila sam prehlađena ali sam svakako uživala iako sam pila vodu (smeh) Ne pijem alkohol, već tri ili četiri meseca uopšte ne pijem. Smršala sam odmah!- otkrila je Mladenovićeva.

BONUS VIDEO: Ivana Pavković i petar Mitić okupili estradu povodom rođendana blizanaca

NE PROPUSTITE I:

Foto: A. Dačić,
Autor: J. Jović/A. Dačić