Finalistkinja „Nikad nije kasno“ zarobljena na groblju, hitno traži pomoć: „Došla je i policija“ (FOTO)

JASMINKA DUJMOVIC JASNA 42 GOD. ZAGREB 4

Jedna od najupečtaljivijih takmičarski prethodne sezone „Nikad nije kasno“, Jasminka Dujmović našla se u nesvakidašnjoj situaciji na jednom groblju, odakle se oglasila i apelovala pratoce za pomoć.

Naime, pevačica je prekjuče ujutru bila sa sahrani na kojoj je bio prorok koji je rekao ko će biti sledeća osoba koja će umreti što je uznemirilo prisutne koji nemaju nameru da napuste groblje nakon njegovih reči, a njenu objavu u kojoj je iznela detalje prenosimo u celosti.

Pomozite- šta učiniti ? Juče smo bili na sahrani bake našeg jako dobrog prijatelja. Pošto su oni druge vere, po njihovoj tradiciji, na ispraćaju je bio prorok, koji predviđa ko će idući umreti. Nakon što se sabrao rekao je da če sledeća osoba koja će umreti biti ona koja prva ode sa groblja. Tu smo od juče ujutru. Naručili smo picu, sarmu, burek, pivo, kafu, sa nama je sada i dostavljač jer je čuo zašto smo ovde. Imamo problem sa grobarima koji su nas pokušali oterati sa groblja, ali vidim da su i oni drugi dan sa nama. U međuvremenu su pozvali policiju, i sada su tu dvojica policajaca koji kažu da neće otići prvi. Jedan od njih je pozvao taštu da mu donese hranum no srećnici je prilikom ulaska na groblje neko doviknuo zašto smo ovde. Sva sreća sada imamo šta jesti. Obaveštavaću vas nadalje. Čujemo se ponovo, pozdrav sa groblja– napisala je Jasminka na svom storiju što je zabrinulo njene pratioce koji joj šalju poruke podrške.

Za sada nemamo dalje informacije šta se dešava sa pevačicom i kako se razvija pomenuta situacija.

jji

Podsećamo,pevačica je svojevremeno okušala sreću u „Zvezdama Granda“, gde nije imala uspeha kao u šou veterana, o čemu govorila za naš portal.

 Mislim da je to iskustvo koje dolazi sa godinama sa čim dolazi i samopouzdanje. I sada sam imala tremu, ali to je drugačije, svede se to sve na svoje mesto- rekla je finalistkinja.

BONUS VIDEO: Jasminka Dujmović otkrila da li je našla dečka:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić