„Ritam baš vozi“ Emina Jahović obadovala fanove novom pesmom, u sve uključen evropski muzičar (VIDEO)

emina 1

Pop pevačica Emina Jahović odlučila je da obraduje publiku novom pesmom, a na njoj je sarađivala sa svetski poznatim di-džejem turskog porekla Burakom Yeterom, koji je uradio aranžman i takozvani mastering.

emina 4

Spot za numeru „Dodirni me“ za koju je sama napisala muziku i tekst pevačica je snimila poslednjeg dana juna u Beogradu, a savršen bit proizveden u Yeterovoj mužičkoj kuhinji mnoge je oduševio.

„Ona svaki projekat uradi sa toliko ljubavi i pažnje, svaki njen spot i pesma su čisto savršenstvo“, „Emina je bas svetska, muzika, stil, nimalo kiča, vulgarnosti, baš sve sa stilom“, „Jedna od najboljih pesama koje sam čuo u poslednje vreme, ritam baš vozi“, neki su od komentara koje su korisnici jutjuba ostavili ispod spota za ovu numeru.

emina 5

Pevačica i autorka koja je poslednjih godina izgradila prepoznatljiv zvuk rado voli da sarađuje sa kolegama, pa je tako ovog proleća izašao njen duet sa Acom Pejovićem „Rano je“, koji je satkan od emocija.

emina 3

Emina je nedavno istakla i da voli da umeša svoje prste uvek kada učestvuje u nekom kreativnom poslu.

– Ja sam super za saradnju, samo sam perfekcionista. Volim ljudima da se mešam kada ja radim i pišem pesme. Volim da budem do kraja odgovorna za ono iza čega treba da stanem. To ljude zna jako da iznervira, ali ja to tako volim – iskrena je Emina.

emina 6

Emina je otkrila i da je imala male poteškoće pri saradnji sa pevačicom Lenom Kovačević.

 Desilo se sa Lenom Kovačević za pesmu “Cafe, cafe” pošto je ona htela da promeni ceo tekst koji sam ja napisala. Naravno, ja se sa tim nisam složila. Mislila je da je preoštar tekst za nju. Ja sam rekla neka pišu i brišu, ali ja ne mogu da se potpišem ispod toga. Darko ju je onda naterao da ona to otpeva i tako je nastala pesma koja je njen veliki hit koju je lepo prihvatila publika. Tako da, ponekad treba da poslušate autora– ispričala je pevačica kroz osmeh ranije.

Pogledajte spot za pesmu Emine Jahović „Dodirni me“ u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić