Login/Registracija

„Ne mogu da mu razbijem telefon“ Emina Jahović progovorila o alimentaciji i odnosu sa bivšim mužem

Emina Jahović sinoć je imala nastup u Beogradu nakon dužeg vremena, a tom prilikom progovorila je o karijeri, bivšem mužu Mustafi Sandalu i njihovim sinovima.

Emina je zablistala u beloj haljini i crnim čizmama preko kolena, te pokupila brojne komplimente, a na pitanje da li je njen bivši muž Mustafa platio alimentaciju, pevačica je odgovorila sledeće:

Principi su u pitanju stvarno, i dalje smo na sudu, ali to ne sprečava decu da se viđaju sa ocem – rekla je Emina, a potom otkrila koliko stiže da se posveti sinovima:

Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao di-džej, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitinije mi je da sam dobra majka – izjavila je Emina.

Pevačica je otkrila da li kontroliše sinovima društvene mreže.

Ja bih volela da ja to mogu. I tu sad da kontrolišem decu ne mogu. Jaman ima 15 godina, ne mogu da mu slomim telefon, on ima svoju privatnost. Ja ne mogu da hakujem njegovu šifru i da mu gledam, jer on sada ima neke devojčice i ja to ne želim da čitam – rekla je Emina i dodala:

-To su njegove privatne stvari. Jedino što mogu to je da pričam sa svojom decom i to radim svaki dan – zaključila je Jahovićeva.

Foto: Instagram/Printscreen/yaemina,
Autor: I.Grk