Petar Mitić otkrio svoj najveći strah koji ne može da prevaziđe godinama: „To radim samo kada moram“

7b3095f7b3667424a247c6437dab2f10c52f43ff

Iako deluje prilično smireno i opušteno, kao da ništa ne može da ga uznemiri, Petar Mitić otkrio je svoj najveći strah o kom do sad nije pričao.

Iako se svojim strahom suočava svakdnevno, priznaje da ga još uvek nije prevazišao.

Letim samo kada moram, jer imam strah od letenja. Nije prijatno, letiš zimi, te turbolentni letovi, te nevreme i onda se nekako taj strah uvukao-priznao je pevač.

a7b4dba1a0ebc735624b67273e4b7c54714b3bb4

Podsećamo, Petar Mitić i Ivana Pavković važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, međutim i njhov brak se sreo sa različitim natpisima koji su mogli da uzdrmaju njihov odnos.

Iako se u medijima nedavno spekulisalo o krahu njihove ljubavi, Petar je ove navode oštro demantovao.

Desilo se to da su se opteretili i nasekirali brižni ljudi. Digao se „hajp“ u medijskom smislu. Postoji grupa ljudi koja voli da čuje nešto lepo i ona druga koja voli skandal. Ne bi rijaliti bio gledan, ni zanimljiv bez toga – započeo je on.

– U tom trenutku kad smo se trudili i čuvali brak, „bap“ vest da se razvodimo. Zove novinarka Ivanu i pita da li se razvodimo, a nas dvoje, zagrljeni u krevetu – otkrio je Mitić i dodao:

Kada je neko jak, možeš da pišeš o meni šta god hoćeš, ako ja znam da to nisam, neće to mene uzdrmati – razjasnio je nedavno.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.