„Jedino ti u meni vatre pališ“, Dada rasplamsala publiku, svi se pitaju samo jedno (VIDEO)

dada mesaljic zg

Dok publika sa nestrpljenjem čeka novu pesmu koju je Dada Mešaljić uradila sa Banetom Opačićem, pevačica se trudi da održava interakciju sa fanovima putem društvenim mreža, gde ih često obraduje izvedbama poznatih hitova.

Ovog puta, Dada se odlučila za hit Dragane Mirković „Za mene si ti“, koji je otpevala sa velikim žarom i osmehom, što su njeni pratioci primerili zbog čega im je neizmerno drago.

„Glasčina“, „Slatkiš“, „Skupa“, samo su neki od komentara koji se nižu ispod ove objave, a mnogi se pitaju da li je Dada ove stihove posvetila nekome ili samo uživa u pesmi bez obzira na njene reči.

Podsetimo, ona se nedavno baš povodom nove pesme oglasila za Grand kada je otkrila kako je došlo do saradnje sa Banetom.

Dugo sam razmišljala kod koga bih tražila pesmu i mislim da je Bane presudio jer je svaki njegov tekst priča za čovekovu dušu i osećanja, mislila sam da nema greške, a sada i kada sam dobila to što sam htela, stojim iza toga– objašnjava Dada koja je želela da ostane misteriozna i ostavi publiku da razmišlja o tome kakva je pesma koju snima.

– Ne smem previše da vam otkrivam, a znamo da Bane nema promašaje i zato pripremite maramice (smeh)- zaključila je ona.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić