„Dok svadbeno kite cveće samo moje niko neće“: Dada Mešaljić novom pesmom rasplakala region (VIDEO)

d19a9c9750416bc4fa81106205001ccc16496e32

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dada Mešaljić se posle porođaja na scenu vraća u velikom stilu.

Njena publika sa nestrpljenjem čeka novu pesmu koju je mlada pevačica uradila u saradnji sa hitmejkerom Banetom Opačićem.

Kako bi samo malo zagolicali maštu publike, oni su objavili jedan delić pesme na Instagramu, a publika je saglasna da ova balada kida dušu.

Pevačica se potrudila da sa puno emocije izvede ovu numeru, a Bane je ispratio za klavirom. Reči nove pesme kidaju srca, a kada je čujete shvatićete sa koliko ljubavi je Dada ovo izvela.

-Gde je dužan sve da platim, jednu banku dve da vratim. I sto rana preboleće, samo jednu nikad neće, kad kafanske noći skrate udaće se neudate. Dok svadbeno kite cveće, samo moje niko neće, žice psuje kad nam pesmu čuje, burme kuje sreći ne veruje – glasi refren nove Dadine pesme.

Ispod videa nizali su se samo pozitivni komentari, publika je saglasna da mlada pevačica ima hit u rukama i da će se ova pesma dugo pevati.

Podsetimo, ona se nedavno baš povodom nove pesme oglasila za Grand u tada je kako je došlo do saradnje sa Banetom.

Capture 2 12

 Dugo sam razmišljala kod koga bih tražila pesmu i mislim da je Bane presudio jer je svaki njegov tekst priča za čovekovu dušu i osećanja, mislila sam da nema greške, a sada i kada sam dobila to što sam htela, stojim iza toga– objašnjava Dada koja je želela da ostane misteriozna i ostavi publiku da razmišlja o tome kakva je pesma koju snima.

– Ne smem previše da vam otkrivam, a znamo da Bane nema promašaje i zato pripremite maramice (smeh)- zaključila je ona.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković