„MORAO SAM DA SE BRANIM“, pevač progovorio o skandalu oko bakšiša: „Vređali su moje kolege“ (VIDEO)

samo bob magazin

Samo Bob, pevač je koji svoju karijeru gradi isključivo muzikom daleko od skandala, međutim pre nekoliko mesci jedan događaj stavio je mrlju na njegovu sliku u javnosti.

Naime, prema pisanju domaćih medija došlo je do fizičkog obračuna sa poznatim uličnim sviračem koji je bio na slavlju gde su oni nastupali.

On je optužio Boba kako su ga on i njegove kolege brutalno prebile zbog prethodnog nesporazuma sa bakšišom, a iako je tada demantovao ove navode i ispričao sviju stranu priče, sada se prisetio ovog nemilog događaja.

samo bob magazin 2

To je jedna jako bezvezna priča koje nije za spominjanje. To je rasprava koja se završila u bezveznom stanju, šta ja da pričam o pijanim ljudima koji su nevalentni. Taj čovek je preko mene hteo da dođe do medija i novina, pa je nešto pretio i „Pojeo vuk magarca“ to je ta priča– počeo je Samo Bob koji bi voleo da tu priču ostavi u prošlosti.

samo bob magazin 3

Uvek se oko nekih gluposti vodi polemika. Priča je bila oko nekog bakšiša ko je koliko dao i prešlo je u pijanu priču, ja nisam nikoga napao ja sam radio svoj posao i to što sam bio napadnut morao sam da se branim. Vređali su moje kolege i to ne pije vodu kod mene, svako mora da bude zaštićen– objasnio je pevač u emisji „Grand Magazin“.

Foto: Instagram/Printscreen Grand Magazin,
Autor: S. Čumić