Savo Perović progovorio o ljubavnim problemima: „Sebe ipak volim više“

perovic savo

Pevač i nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Savo Perović tokom gostovanja u emisjij „Grand magazin“ progovorio je o svom ljubavnom statusu.

Pevač se baš na Dan zaljubljenih požalio da mu ne ide.

Mene nešto neće ljubav, ali nema veze. Sada i ne mora da mi se desi. U ovom trenutku nemam vremena ni za sebe, ali moram da priznam da sam prikriveni emotivac. Sebe ipak volim najviše, što se i vidi – rekao je pevač kroz osmeh.

U poslednje vreme Savo se temeljno priprema za festival „Pesma za Evroviziju“ i promoviše numeru „Presidente“, a po njegovom mišljenju reakcija publike je za sada odlična.

Taj bit je nešto najbolje u ovoj pesmi. Pesma je imala jako trnovit put, ali smo uspeli da napravimo najbolje što smo mogli. Sada ostaje samo da se na dan „Izbora pesme za Evroviziju“ probudim raspoložen i pun energije. Ivana Peters je zadužena za etno momenat, a ja sam joj veoma zahvalan jer je pristala da sarađujemo – kazao je Perović.

savo perovic

Uskoro počinju naporne pripreme za manifestaciju „Pesme za Evroviziju“ a Savo nam je iz prve ruke otkrio kao sve izgleda iza kulisa.

Ima tremu, ali u zadnje vreme osećam i pritisak. Od takmičenja u „Zvezdama Granda“ je prošlo već sedam, osam godina i samim tim imam odgovornost. Ne samo prema ljudima već i prema sebi. Želim da budem na nivou zadatka i da pokažem iskustvo i zrelost koje sam stekao. Pobedu naravno priželjkujem, ali moja lična pobeda će biti da budem zadovoljan nastupom i dam svoj maksimum – objasnio je pevač.

Jedan od kometara na društvenim mrežama bio je i onaj gde Savini obožavaoci kažu kako priželjkuju njegovu pobedu na „Pesmi za Evroviziju“ samo kako bi njegova mama Blondi bila u bekstejdžu što je pevača nasmejalo.

Video sam taj komentar. Nažalost ukoliko pobedim mama neće biti u bekstejdžu jer smo ograničeni. Mama će da sedi kao drug kod kuće i da navija. Prvih nekoliko dana nakon što sam objavio pesmu sam pratio komentare jer sam konrol frik, volim da vidim na čemu sam i kako ljudi realno reaguju i kakve su pobede. Ne bežim od kritika, već želim da znam šta bi im se svidelo kako bi mogao to da menjam – rekao je Savo.

Ostatak intervju možete poslušati u videu ispod.

Autor: I.Grk