„SVAKO IMA PRAVO DA SE LJUTI“, Zorica Brunclik sa još jednom nagradom u rukama progovorila o SVAĐI SA ANOM BEKUTOM

1a2fab5052ef6c793d8c14773bff583f24be7f9d

Tokom svoje višedecenijske uspešne karijere, Zorica Brunclik dobila je veliki broj priznanja za svoj rad, a od juče je ta kolekcija bogatija za još jednu nagradu.

Kako su se u medijima često vodile polemike da su dodele nagrada nameštene, ona je ovom prilikom objasnila i zbog čega se širi takvo negativno mišljenje.

–  Dodele su nameštene? Pa, svako ko ne dobije nagradu ima pravo da se ljuti! Tako sam i ja godinama unazad govorila tako nešto, kad čujem, pročitam ko je dobio nešto, a ja ne… Smatrala sam negde da bi trebalo ja da dobijem. Onda stanem, kažem sebi – da je trebalo, dobila bih. Razlog zbog kog nisam dobijala je nebitan u ovom momentu. Da trujem sebe tim pričama o nameštanju, ma… Znate ono ko nije dobio ima pravo da se ljuti! Došlo je vreme da ja dobijem! rekla je Brunclikova koju su zbog njenog oštrog jezika često „svađali“ sa koleginicama sa estrade, među kojima je i Ana Bekuta o čemu je sada javno progovorila.

86108c5b69d0effc285b2b6987f4afe0d1e5a149

Ma, to je toliko stara priča… Ne bih htela uopšte da komentarišem to! Koja svađa? Mi se nikad nismo posvađale. Viđamo se, družimo se kada se sretnemo. Pozdravljamo se, uvažavamo. Ljudi hoće senzaciju tamo gde je nema. Ana je bila i gost na jednom mom koncertu. Mi smo dovoljno inteligentne da, i ako bi želele da se posvađamo, sigurno bi novinari za to poslednji saznali – rekla je folk zvezda, piše Blic.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić