Login/Registracija

DA LI JE OVO REALNO? Nadica Ademov za munut uzela BAKŠIŠ od dve hiljade evra (VIDEO)

Nadica Ademov 2

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Nadica Ademov važi za jednu od najtraženijih pevačica mlađe generacije.

Osim u kubovima i na koncertima, ona najčešće nastupa na privatnim veseljima, a mnogi su je još davno proglasili kraljicom bakšiša.

Na društvenim mrežama često možemo da vidimo snimke sa takvih veselja, gde ona u rukama drži veliku svotu novca koju je zaradila.

Tako se sada pojavio jedan video na društvenoj mreži TikTok, a mnogi tvrde da je ovo najveći bakšiš koji je pevačica uzela do sada.

Naime, ona peva jednu romsku pesmu, a bukvalno na svaki takt numere jedan gost joj daje novčanice u apoenima od 50 evra. Neki su čak i prebrojali novac sa videa, pa u komentarima tvrde da je samo za jednu pesmu zaradila preko 2.000 evra.

Podsetimo, Nadica je nedavno za naš portal iskreno govorila o privatnom životu i novom dečku, a priznala je da će uskoro stati i na ludi kamen.

-Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A. Milinković