Pevač se stideo sebe, sad pokazao NEVEROVATNU TRANSFORMACIJU: „Deca su se ugledala na DEBELOG MORŽA“

Screenshot 20221227 185912 Instagram

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, dugo je vodio bitku sa kilogramima, zbog čega se i stideo svog tela, te je jednog jutra doneo odluku da potpuno promeni životne navike.

Za samio tri meseca reper je svoje telo doveo do savršenstva,a sad se pohvalio velikom promenom u svom izgledu.

Screenshot 20221227 185900 Instagram

-Treniram dva puta dnevno, ujutru idem u teretanu, uveče na boks. Već tri meseca sam aktivno u sportu, svaki dan treniram kao magarac. Ceo dan mi je popunjen treningom –rekao je nedavno za Grand i otkrio da li boks trenira kako bi izbacio svu negativnu energiju iz sebe.

-Nemam ja negativnu energiju u sebi. Dve i po, do tri godine sam bio izuzetno debeo, stideo sam se sebe. Dođe leto, odem na more i kupam se u majici, to mi je smetalo. Javna sam ličnost, deca se ugledaju na mene i kako da se ugledaju na debelog morža? Ni ja se ne bih ugledao na nekog ko je debeo i nikakav– izjavio je reper i nastavio:

-Sad sam doveo svoje telo u normalu. Nisam nešto WOW, ali opet sam zadovoljan svojim izgledom, mogu da skinem majicu. Nije to samo zbog izgleda, već i zbog zdravlja.

Screenshot 20221227 185904 Instagram

Za Grand otkrio je i da nije samo vežbanje doveo svoj izgled do perfekcije, već je batalio i alkohol i brzu hranu.

-Počeo sam dosta da vodim računa i o ishrani. Cenim svoj život i želim da ga živim dugo i zdravo – istakao je Vuk za Grand.

Vuk Mob je nedavno za naš portal otvorio vrata svoje luksuzne vile u Beogradu,a tokom posete otkrio je i drugu, emotivniju stranu svoje ličnosti.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić