Andreana Čekić se izblamirala pred čovekom kome je pevala na svadbi za sve pare: „Mislila sam da je mladoženjim brat“

andreana cekic i

Svojom energijom pleni gde god da se pojavi, a emocijom i vokalom, Andreana Čekić, puni klubove širom sveta gde ima naših ljudi.

Ipak, iskustvo i višegpdišnji rad iziskuju i razne situacije koje uključuju i blamove, a pevačica je nedavno otkrila zbog čeg aje bilo sramota na jednoj svadbi.

dd1401e907d5207b5fbf26838d3d9711bf9d890e

– Pitala sam čoveka kome sam pevala na svadbi: „Kad se ženiš?“. Utripovala sam da je njegov brat i skontala sam šta sam uradila tek kada se pojavio taj njegov brat. Tada mi je postalo jasno zašto su me i on i ceo bend gledali začuđeno– napisala je pevačica na svom Instagramu kada je jedan fan upitao za blam.

3cac88bd07027361376f6be3c02cb031ea019691

Andreana je nedavno za Grand otkrila koji su joj najsrećniji trenuci u životu.

-U mom životu je bilo i biće mnogo lepih trenutaka. Najlepši su oni trenuci kada sam sa svojom familijom na okupu, kada bratanac zaspi u mom krilu, kada sa svojim kučićima izađem u šetnju i posmatram svet oko sebe. Takođe, kada sam sa svojim bendom na turneji i svojoj publici dam sve od sebe da uživaju i neko sam ko voli da usrećuje druge, to me ispunjava – rekla je pevačica jednom prilikom za Grand.

BONUS VIDEO- Andreana Čekić intervju:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić