„U INAT SVEMU, PROTIV SVEGA“ Bekuta nakon Mrkine smrti okrenula novi list

Pevačica Ana Bekuta prošla je kroz težak period kada je pre četiri meseca izgubila svog dugogodišnjeg partnera političara Milutina Mrkonjića.

1e93f3de3b792ec7a370a861585b8de48ceaeb42

Pevačica je mesecima tugovala, a sada je rešila da okrene novi list i krene dalje, a njena poruka obradovala je sve njene fanove na društvenim mrežama.

– Biće proleća i sunca – uprkos svemu, u inat svemu, protiv svega i svakoga što se suprotstavlja životu – citirala je pevačica poznatu rečenicu Duška Radovića i zatim svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram čestitala početak najlepšeg godišnjeg doba.

……

Podsetimo, njihova veza bila je bajkovita, a za prvi susret često je isticao da je bio sudbinski. Mada je za pevačicu znao iz medija, prvi susret dogodio se na koncertu Šabana Šaulilća i to 23. novembra 2012., a u emisiji „Iz profila“ detaljno je ispričao kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

– Znao sam za Anu, ali je nikad do tad nisam sreo sve do novembra, kada smo se sreli na koncertu Šabana Šaulića, tačnije na after partiju, gde je pevala. Pitao sam Šabana za nju i on mi rekao da je to Ana Bekuta, mislim znao sam je, gledao sam je na televiziji, ali nisam znao kako uživo izgleda. Onda je ona došla i zapevala našem stolu, a ja joj lagano stavim ruku oko struka i naručim pesmu, a ona mi na to odgovori da može , samo da sklonim ruku jer sam oženjen čovek – ispričao je svojevremeno Mrka i dodao da su se kasnije zbližili na drugim gradskim događajima, dok su zvaničnu vezu potvrdili na Dan zaljubljenih i to na koncertu Vlade Georigieva.

73980dad8b55c2c77287045a1dfaf49a7cf088ed

– Ozvaničenje veze dogodilo se na koncertu kod Vlade, inače našeg velikog prijatelja. Pozvao je Anu i mene kao goste i tad smo za medije potvrdili da smo zajedno i taj dan slavimo kao početak naše veze – rekao je.

Samo veče pre koncerta, 13. februara ovaj ljubavni par prvi put se pojavio na proslavi rođendana Gordane Šaulić, supruge kralja narodne muzike. Tada je presrećno i ushićeno predstavio Anu kao svoju partnerku i našem fotografu Zoranu Kuzamanoviću Munji poručio da ovekoveči njihove srećne trenutke.

– Ovo je moja devojka. Munjo, slikaj me sa devojkom- rekao je tada Mrka, dok se Ana bunila, a on ushićeno dodao: – Ne brini se, Munja je moj prijatelj. Munjo, samo nas slikaj, celo veče nas samo slikaj!

Foto: Z. K. Munj/Instagram,
Autor: D. Bukovčić