GRAND MAGAZIN vam donosi: Novosti sa muzičke scene

11406661_10152931151480735_4248278891633368976_o

Voditeljke Katarina Obradović i Maja Nenadić potrudiće se da gledaoci kraj malih ekrana uživaju u još jednom izdanju “Grand magazina”. Gosti u studiju biće iz različitih društvenih sfera, a emisiju će otvoriti rubrika muzička ličnost dana, u kojoj će se ove srede naći Nikola Karović.

U “Grand magazin” dolaze pop pevač Bojan Marović i frontmen benda „MVP“ Bane Lalić. Gledaoci Grand TV imaće priliku da saznaju šta se dešava na domaćoj muzičkoj sceni i šta naši pevači pripremaju pred leto. Katarina i Maja ugostiće i basistu “Riblje čorbe” Mišu Aleksića,  pevače Čedu Markovića i Branku Sovrlić,  i v.d. direktora JP „Hipodrom Beograd“ Dejana Vujića. Obilje dobre muzike, kvalitetne priče i vesela atmosfera učiniće da gledaoci imaju osećaj kao da su i oni deo emisije “Grand magazin”.

Emisija počinje tačno u podne, a možete da je pratite uživo na sajtu www.grand.nettvplus.com.  Lajkujte i zvaničnu Facebook stranicu, gde možete ostavljati vaše komentare,predloge i sugestije. Stranicu možete pogledati OVDE! Sva gostovanja iz emisije možete naći i na našem Youtube kanalu (GrandMagazinTvGrand)