Bane Mojićević prema mišnjenju mnogih pripadnica lepšeg pola nikada nije bolje izgledao, a njegova savršena linija prosto pleni.
Pevač je otkrio koja je tajna njegove vitkosti i na koji način bira sebi obroke, s obzirom da zbog prirode posla često radi noću i ne može uvek da se posveti sportskom načinu života.
-Uglavnom funkcionišem na nivou ličnog osećaja po tom pitanju, šta mi prija, a šta manje od hrane. Trudim se da se ne prejedam i da ne unosim previše hrane u sebe. Nekad normalno daš sebi oduška i opustiš se, a sve se to na neki način nadomesti aktivnostima i malo vođenjem računa. Nikada ja nisam preterivao u hrani. Važno je da samo pronađeš neku svoju rutinu koja ti najviše odgovara. Da ne jedeš noću i pred spavanje, da ne konzumiraš puno šećera i ugljenih hidrata – ispričao je Bane.
Pevač je priznao da mu ipak ne polazi uvek za rukom da se drži sebi zadatog režima ishrane, ali i da ima sreću što se to ne odražava na njegov izgled.
-Ne mogu to uvek da postignem, zato što se trudim da dobro jedem kad imam nastup, i to dovoljno pre nastupa kako bih mogao da pevam. Kada smo bili klinci i počinjali da radimo bilo je najnormalnije da se najedeš u tri, četiri ujutru, posle nastupa. I onda se osećaš kao da si ispao iz aviona, najblaže rečeno, i posle nekoliko meseci si kao bure. No dobro, svako ima svoj neki ritam, a i genetika dosta tu utiče, ali ja sam navikao da se pazim u tom smislu. Ne preterujem koliko je god to moguće – istakao je pevač.
On je dodao i da hranu sam bira, ali na posebnm mestima.
-Kako sam prestao da se hranim kod majke, onda su tu kafane i restorani. Snalazim se kako kad i kako gde. Navikao sam da se hranim po restoranima i ima mnogo mesta na kojima može dobro da se jede – naglasio je Bane.
BONUS VIDEO: Bane Mojicević spreman za jubilej u „Zvezdama Granda“
Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!
NE RPOPUSTITE I :