Meni za svadbu veka Zorice i Kemiša: Zvanicama na stolovima i od ptice mleko!

KEMIS I ZORICA BRUNCLIK ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 1 ok

Pevačica Zorica Brunclik i istaknuti estradni umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš danas će, nakon 40 godina braka, obnoviti zavete i tim povodom upriličiti veselje koje će se prepričavati godinama!

Budući da je par želeo da sve prođe savršeno, njih dvoje su pre nekoliko dana isprobavali hranu koja će danas biti poslužena zvanicama.

b5aad1a131a425b7bd7f07785e522bebe29388fe

Kako saznajemo, na luksuznom meniju će toga dana biti i od ptice mleko, a mi vam otkrivamo detalje menija, kojim će gosti sigurno biti i više nego oduševljeni.

Svaki gost će za predjelo imati poseban tanjir na kome će se naći četiri vrste sira, pršuta stara godinu i sedam meseci, buđola i kulen. Posle toga uslediće hladno predjelo pa slede topli tanjiri, koje između ostalog čine: presovana prasetina sa hrskavim lukom, sarmice od zelja, „pastrami rolnice“, jagnjetina u puteru, svinjski vrat u kozjoj surutki… Pored ovih đakonija, zvanice će moći da uživaju u četiri vrste salata, dok će oko 22 sati biti iznet i roštilj na ćumur.

ZORICA BRUNCLIK I KEMIS ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 33 ok 1

Nakon slaniša, gostima će biti posluženi deserti, a „glavna zvezda“ ovog dela će biti svadbena torta na šest spratova, visoka čak metar i po. Pored nje, zvanice će moći da biraju između 10 vrsta kolača, u voćnom kutku biće izbor od 20 vrsti voća, ali i tri vrste sladoleda.

Strogo se vodilo računa i o pićima, pa će tako na meniju biti nekoliko vrsta kraft piva, sva luksuzna žestoka pića, kokteli, kao i četiri vrste vina.

Ovaj glamurozni događaj, koji će upriličiti nakon 40 godina braka, biće održan u dvorištu porodične kuće.

BONUS VIDEO: Zorica Brunclik o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.D.