Adam Adaktar šokirao priznanjem: „Više me niko nikada neće videti“ VIDEO

Adam Adaktar, poznatiji kao „Kralj obrva“ otkriće u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“ nepoznate detalje iz svog privatnog života.

On će na pitanja voditeljke Sare Mie Jokić odgovarati nikada iskrenije, a u razgovoru će se dotaći i svih aktuelnih tema.

-Moja razmišljana, pogledni na svet, pogledi na budućnost su drugačija. Do sada se nisam sreo sa takvim ljudima. Za sebe sam normalan, a za druge ljude sam verovatno uvek pod nekim filterom – dotakao se on izjava koje su izazivale buru u javnosti.

adam 2

U medijima je uvek isticao da mu je važno to što je njegova porodica na okupu i što svi žive u istoj kući, a sada će otkriti da li će tako ostati.

-Tužan sam kada čujem od nekog mladog čoveka da jedva čeka da ode iz svoje kuće. Da odeš iz svoje porodične kuće, pa to je sramota za tebe, tvoje roditelje, sve žive.

adam 3

Imovina i njegov raspošan život uvek zanima javnost, a Adam će u emisiji ispričati kada će se povući sa scene.

-Ako uspem lepo svima, a ako ne uspem imaću da kupim kuću na Baliju. Sve ću da prodam i kupiću kuću tamo i više me niko nikada neće videti, to vam obećavam – ispričaće je Adam između ostaog.

adam 1

Emisiju „Bez filtera sa Sarom Miom“ pogledajte u subotu od 18 sati na „Grand“ televiziji.

BONUS VIDEO – Ivana Selakov emisija „Bez fitera sa Sarom Miom“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković