Slavlje u „Nikad nije kasno“, 9 godina od emitovanja prve emisije (VIDEO)

Nikad Nije Kasno

Na današnji dan, pre tačno devet godina počelo je emitovanje emisije „Nikad nije kasno“ koja je od 2015. godine do danas postala omiljeni muzički šou širom regiona.

Idejni tvorac Žika Jakšić je 25. oktobra davne 2015. godine prvi put pozdravio gledaoce sa scene poularnog takmičenja i već na prvu loptu oduševio konceptom i idejom.

zika jaksic o novoj sezoni 768x509 1

U žiriju prvoj emisiji takmičare su ocenjivali Saša Milošević Mare, Vesna Zmijanac i Željko Bebek, dok je Dragana Katić zajedno sa Žikom otvorila serijal.

Nakon prve emisije, šou „Nikad nije kasno“ nastavio je da obara sve rekorde, a za sve ove godine postao je definitivno omiljeni šou u svim domovima.

ZIKA DRAGANA MARE NNK SNIMANJE 04092024 FOTO MUNJA 5 ok 2

Voditelj i idejni tvorac emisije Žika Jakšić nedavno je za Grand otkrio da li je očekivao ovako veliki uspeh emisije.

-Tada niko nije razmišljao o tome. Kada smo počinjali, najiskrenije, vrlo nam je bilo važno da se emisija uopšte ostvari. Da se snimi prva, druga, treća epizoda. Niko tada nije gledao toliko unapred. Ali sada sa ove distance, zaista sam srećan i zadovoljan. Hvala Bogu dragom što nam je pružio priliku da napravimo jednu ovakvu emisiju koja je puna lepih osećanja– rekao je Žika za Grand, a potom nastavio:

-Ponosan sam zato što sam odoleo nekim uticajima sa strane kako emisija ne bi krenula u nekom drugom pravcu usiljenog šou programa, već što je zadržala tu izvornu formu iskrenosti. Držimo se tih lepih vrednosti koliko je god to moguće i u tome smo unikatni. To su ljudi prepoznali, i na to sam ponosan.

ZIKA JAKSIC I ORKESTAR NNK NNK SNIMANJE 02102024 FOTO MUNJA 16 ok

BONUS VIDEO – Intervju Žike Jakšića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković