INTERVJU Slavica Ćukteraš otkrila u kakvom je odnosu sa Žikom Jakšićem: „Tu nema greške“ VIDEO

Prvi put nakon devet godina koliko se emituje emisija „Nikad nije kasno“ ove nedelje će se u sudijskoj stolici naći pevačica Slavica Ćukteraš.

Ona je za Grand otvoreno govorila o karijeri, „Zvezdama Granda“, ali i o temi koja javnost najviše zanima, njenom odnosu sa Žikom Jakšićem.

SLAVICA CUKTERAS NNK SNIMANJE 02102024 FOTO MUNJA 21 ok

Na samom početku razgovora, pevačica se našalila, pa je rekla da je bio red da se i ona nađe u žiriju najgledanije emisije.

-Eto ja sam ovde prvi put, svi su bili, pa zato ne bi bila i Slavica – rekla je ona kroz smeh.

SLAVICA CUKTERAS NNK SNIMANJE 02102024 FOTO MUNJA 7 ok

U istom studiju gde se snima emisija „Nikad nije kasno“, snima se i talen šou „Zvezde Granda“ gde je Slavica i počela karijeru, a ona je sada otkrila kakve je uspomene vežu za scenu gde je napravila prve muzičke korake.

-Nadam se da se ovaj studio nikada neće ugasiti, da neće nestati. Iako se menjala bina više puta, sama scenografija, kad uđem na ova vrata u meni je uzbuđenje, trema i ona početnička energija. Mnogo tu uspomena ima, zavisi samo u kom sam raspoloženju, ali uvek nešto osetim – ispričala je ona za Grand.

SLAVICA CUKTERAS I NENAD JOVANOVIC BLIZANAC NNK SNIMANJE 02102024 FOTO MUNJA 31 ok

Od momenta kada se ona pojavila na muzičkoj sceni prošlo je tačno dvadeset godina, a nas je zanimalo da li je pevačica ostvarila sve želje kada je u pitanju njena karijera.

-Moguće je da je prošlo dvadeset godina, vreme leti. Kao mala sam imala želju da budem pevačica, da postanem poznata, da imam svoje pesme. Što kažu ‘Bog mene voli, ali ja njega obožavam’, taj san mi se ostvario – rekla je ona i otkrila zbog čega se povukla sa scene u jeku najveće popularnosti:

-Onda kada sam poželela da uzmem pauzu, uzela sam je. Radim sve to po osećaju i mislim da kada se tako radi, tu nema greške.

SLAVICA CUKTERAS NNK SNIMANJE 02102024 FOTO MUNJA 34 ok

Slavica se sada vraća na estradnu scenu, a kako smo saznali prvo će objaviti duet sa kolegom Nenadom Jovanovićem Blizancem.

-Snimili smo predivan duet koji će ljudi imati priliku da čuju u emisiji „Nikad nije kasno“, nakon toga izlazi spot, biću i gost na njegovom koncetu 7. novembra. Mislim da pesma treba da govori sama za sebe, s obzirom na to da dugo nisam pevala, ovako javno nastupala, mogu reći da sam uzbuđena – istakla je pevačica.

SLAVICA CUKTERAS I NENAD JOVANOVIC BLIZANAC NNK SNIMANJE 02102024 FOTO MUNJA 35 ok

U poslednjih nekoliko meseci neke njene kolege iz „Zvezda Granda“ su zakazale solističke koncerte, a Slavica za Grand otkriva kada će ona napraviti taj korak.

-Za koncert treba jedna velika i ozbiljna priprema, treba izvođač da ima kontinuitet u izdavanju pesama, da su te pesme hitovi, tada je pravi momenat. Meni je samo krivo što u ono vreme nismo imali solističke koncerte, nego smo imali zajedničke. Nikad se ne zna – kazala je Slavica.

0A0A2063 1

Pevačica se dotakla i saradnje sa Žikom Jakšićem, pa je kroz smeh otkrila u kakvim su danas odnosima.

-U korektnim odnosima smo, da – zaključila je ona.

SLAVICA CUKTERAS NNK SNIMANJE 02102024 FOTO MUNJA 7

Ceo razgovor sa Slavicom Ćukteraš pogledajte u videu na početku teskta.

BONUS VIDEO – Slavica Ćukteraš na snimanju „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/ E. Srdić,
Autor: A. Milinković