„Ako vi propadnete, nek’ propadnem i ja“: Mile Kitić otkrio kako je postao broj 1 u Grandu (VIDEO)

Poznato je da je folker Mile Kitić pevač sa najdužim stažom u Grand produkciji, a nedavno se navršila 25. godina od kako je izdao prvi album za Grand.

Mile se sada prisetio dolaska u muzičku kuću Saše Popovića, ali i detalja njihovog susreta.

0A0A1923 ok

-Kada sam otišao iz „Južnog vetra“ prešao sam u PGP. U to vreme tu priču su vodili Miša MIjatović i Kemiš, i tamo sam proveo 2 godine gde sam snimio neke prilično uspešne pesme – počeo je priču Mile, a potom nastavio:

– Međutim, pošto sam se u to vreme družio sa Sašom Popovićem, odemo kod njega da igramo bilijar i on mi kaže „Slušaj Mile, otvaramo mi televiziju i produkcijsku kuću gore u Braće Stamenković. Biće tamo studio, orkestar Bokija Miloševića“, a ja sam tada taman završio ploču koju sam snimao kod pokojnog Luisa u studiju. Pozvao sam Pericu Zdravkovića i pitao ga da li mogu da pričam sa Sašom, a on se nije bunio. U suštini, plati mu se njegov rad i to je to.

0A0A1902 ok

Kako kaže i dan danas pamti reči koje je tada uputio Saši Popoviću i Breni.

-Bili su tu Saša i Boba Živojinović i ja im kažem „Evo ako vi propadnete, nek propadnem i ja“. I sreća da je to krenulo onda kad je Grand krenuo te godine – ispričao je sa osmehom.

0A0A1522 ok

Pevač priznaje da je danas veoma srećan što je doneo takvu odluku pre skoro tri decenije.

-Ja sam bio broj jedan, a onda su došli i Boža Nikolić pokojni, Stoja, Goca Božinovska, ne znam ko još. Kasnije se tu naređalo velikih i velikih pevača. Mnogo mi je drago što sam broj jedan i nekako sam vezan mnogo za tu kuću – priznao je pevač.

mile kitic omot za grand

BONUS VIDEO: Mile Kitić pred spektakl u Bugarskoj

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić